جشنواره تنوع غذايي مالزي در هند آغاز بکار کرد

به گزارش ميراث آريا (chtn)، مسئولان برگزارکننده اين جشنواره اشاعه فرهنگ اين کشور در ميان شهروندان هندي را از ديگر اهداف برپايي اين جشنواره عنوان کردند.

سنگ سانگ، يکي از برگزارکنندگان اين رويداد گفت: اميدواريم اين جشنواره معرف تنوع غذايي مالزي بوده و باعث جلب نظر گردشگران هندي براي مسافرت به کشور باشد.

وي افزود: اين رويداد مي‌تواند علاوه بر به‌وجود آوردن تجربه‌اي جديد و ارائه تنوع غذايي کشور در کشوري بيگانه باعث رشد صنعت گردشگري مالزي نيز شود.

در حال حاضر هند در ميان 10 کشور علاقمند به گردشگري مالزي قرار داشته به طوري که در سه ماه اول سال جديد ميلادي نزديک به 160 هزار گردشگر هندي به اين کشور مسافرت کرده بودند.

اين جشنواره که از تاريخ 9 ژوئن آغاز شده است هفت روز به طول مي‌انجامد.
109/

انتهای پیام/

کد خبر 1387032317