80 طرح دريا در مازندران به طور همزمان آغاز به کار کرد

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان مازندران ،ابوطالب شفقت استاندار مازندران در اين مراسم در سخناني اظهار داشت:شکوفايي سواحل بايد با در آمد ناشي از آن صورت گيرد و توسعه سفر و رونق صنعت گردشگري نقش اساسي در توليد اشتغال و جذب گردشگر در منطقه خواهد داشت.

وي افزود: دولت نهم توجه ويژه‌اي به گردشگري سالم داشته و طبيعت‌گردي يکي از سه محور دستيابي به افق چشم‌انداز 20 ساله مازندران است.

استاندار مازندران با اشاره به اينکه مازندران مي‌تواند در افق چشم‌انداز 20 ساله به عنوان قطب گردشگري جهان اسلام تبديل شود، تصريح کرد: بايد فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري براي توسعه گردشگري دريايي در استان‌هاي شمالي فراهم شود.

شفقت با بيان اينکه در طول فعاليت دولت نهم ،340 پروژه بزرگ گردشگري با اعتباري معادل 1450 ميليارد تومان در استان سرمايه‌گذاري شده است خاطرنشان کرد: گردشگري مي‌تواند فرصت طلايي براي توسعه فعاليت‌هاي فرهنگي،بومي و اقليم مناطق باشد.

شفقت با بيان اينکه 90 درصد افراد مراجعه‌کننده به ساحل درياي مازندران را مسافران و افراد غير بومي تشکيل مي دهند خواستار حفظ بهداشت محيط دريا توسط گردشگران شد.

استاندار مازندران همچنين خواستار تدوين نظام بيمه‌اي براي افراد مراجعه کننده به دريا و از نمايندگان مجلس خواست تا اين طرح را در مجلس تصويب کنند.

وي با اشاره به وجود راههاي شرياني استان و کمبود راههاي دسترسي به دريا و مناطق گردشگري استان از مسئولان کشوري و نمايندگان مجلس هشتم خواست طرح مربوط به سواحل دريا را با نگاه ملي و همه جانبه تصويب کند.


رحمت عباس نژاد ،رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري مازندران نيز با اشاره به اينکه در سفر استاني هيات دولت به مازندران 60 منطقه نمونه گردشگري تصويب شده است، اظهار داشت: 15 منطقه نمونه از اين 60 منطقه ساحلي است که 60 درصد آن به بخش خصوصي واگذار شده است.

وي يادآور شد: زيرساخت‌هاي‌ سرمايه‌گذاري در حوزه سواحل دريا فراهم شده و تاکنون 10 نقطه از ساحل درياي مازندران برا ياجراي طرح‌هاي دريا به بخش خصوصي واگذار شده است.

وي با اشاره به اينکه دولت يک ميليارد تومان اعتبار براي اجراي طرح‌هاي سالم دريا و توسعه گردشگري مازندران در سال جاري به اين سازمان اختصاص داده است، تصريح کرد: سرمايه‌گذاران و شهرداران شهرهاي ساحلي استان مي‌توانند با ارائه برنامه ساماندهي سواحل نسبت دريافت اين اعتبارات اقدام کنند.

عباس نژاد با اشاره به احداث 53 واحد سرويس بهداشتي در حاشيه جاده‌اي استان اظهار داشت: تمامي مساجد بين راهي و شهرهاي داخل استان موظف به سرويس دهي مسافران تابستاني خواهند شد.

116/

انتهای پیام/

کد خبر 1387040822