وي با اشاره به اينکه در حال حاضر کارشناسان ما تنها به شعار دادن در حوزه صنايع دستي اکتفا کردهاند، اظهار داشت: اينکه هنرمندان و صنعتگران خواهان حفظ و احياي رشتههايي باشند که سالها در بدست آوردن آن تلاش کردهاند توقع زيادي نيست.
اين هنرمند ادامه داد: ديدگاههاي غير کارشناسي اين افراد بر روي آثاري که گاه سالها از هنرمندان زمان ميبرد، لطمات جبران ناپذيري را بر روح و روان اين افراد وارد ميکند.
توحيدي با بيان اينکه مشکل نبودن کارشناسان کارآمد گاه در ارتباط هنرمندان و صنعتگران با بازارهاي داخلي و خارجي نيز تأثير ميگذارد، اظهار داشت: ورود محصولات صنايع دستي به بازار ها با وجود کارشناساني که شناخت کافي از بازارهاي جهاني ندارند بازار توليدات ما را کساد کرده است.
وي افزود: هنرمند خود به تنهايي نمي تواند توليدکننده و بازارياب توليداتش باشد چرا که اين کار مستلزم صرف هزينههاي بالايي است که براي صنعتگر قابل پرداخت نيست.
هنرمند گره چيني ساز با تأکيد بر اينکه حضور پررنگتر کارشناسان کارآمد نيازمند ايجاد فضايي مناسب براي اين کار است، افزود: ميتوان از وجود اتحاديهها و تعاونيهايي که به طور مستقيم زير نظر معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي باشد در ايجاد اين فضا استفاده کرد و به طبع نتايج مثبت تري را به دست آورد.
111/
انتهای پیام/