وي ادامه داد: اين مهم در صورتي ميتواند مورد توجه قرار گيرد که اين افراد تنها به آموزههاي تئوريک خود بسنده نکرده و آموزش در زمينههاي عملي را نيز در سر لوحه آموزشهاي دانشگاهي قرار گيرد.
اين هنرمند شيرازي با اشاره به اينکه در اين راستا دانشجويان بسيار اندک از تجربههاي عملي بهرهمند ميشوند، بيان داشت: در نهايت اين فضا و سبک آموزشي منجر به تربيت هنرمندان فعال در سطح کشور نميشود.
سعيدلو با بيان اينکه در کنار اين مسأله آشنايي هنرمندان باتجربه، با شيوه هاي جديد توليد صنايعدستي نيز ميتواند از اهميت ويژهاي برخوردار باشد، اظهار داشت: آشنا نبودن اين هنرمندان با آنچه نياز روز صنايع دستي است به اندازه همان بي تجربگي فارغ التحصيلان رشتههاي صنايع دستي در رکود بازار آنها تأثير گذار است.
وي همچنين حضور صنعتگران و هنرمندان صنايع دستي را در نمايشگاههاي خارج از کشور را براي شناسايي نياز خريداران خارجي را مهم عنوان کرد و گفت: علايق و سلايق توريستهاي داخلي و خارجي با گذشته تفاوت کرده و بايد صنعتگر ما بداند که چه کالايي و با چه رنگ و لعابي بايد به بازار خارجي عرضه کند.
صنعتگر خاتم کار برقراري ارتباط با دانشگاهها براي استفاده از طرحهايتحقيقاتي آنها در موضوعات بستهبندي کالاها، امور تجارت و بازرگاني را نيز در رونق گرفتن بازار کساد صنايع دستي مهم قلمداد کرد.
111/
.
انتهای پیام/