سيما علويه هدف از کاوشهاي مذکور را تهيه اطلس باستان شناسي منطقه با سيستم GPS اعلام کرد تا نقاط شناسايي شده در اطلس باستان شناسي ايران که از دو سال پيش در حال تهيه است به ثبت برسد.
علويه با اشاره به سختيهاي کار و با توجه به شرايط نامساعد جوي منطقه اظهار داشت: تاکنون 120 نقطه تاريخي تنها در بخش مرکزي شناسايي شده است که از جمله آنها ميتوان به کشف بقاياي تعدادي تپههاي تاريخي، قلعه ، حمام، مسجد، خانه هاي گبري، پل، سد و همچنين محوطه هاي بازمانده از شهرهاي تاريخي اشاره کرد که مربوط به دوران پيش از تاريخ تا دوران اسلامي هستند.
کارشناس باستان شناسي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان فارس همچنين شناسايي برخي نقاط و جاذبههاي گردشگري مانند چشمههاي آبگرم در دل کوههاي اين نقطه از استان که با توجه به کمبود آب در منطقه ميتواند در صورت برنامهريزي به عنوان جاذبههاي گردشگري طبيعت گرداني را به خود جلب کند جالب توجه دانست.
اين کارشناس باستان شناس اظهار اميدواري کرد با تحقيقات و پژوهشهاي بيشتر بر روي يافتههاي اين فصل از کاوشهاي باستان شناسي بتوان تصوير شفافتري از سابقه طولاني فرهنگ و تمدن منطقه ارائه کرد.
خاطر نشان ميشود؛ اين برنامه پژوهش با همکاري اداره ميراث فرهنگي لارستان ، شهرداري و شوراي اسلامي شهرستان در حال انجام است که تا 15 مرداد ماه 87 کار ميداني آن ادامه خواهد داشت.
/104
انتهای پیام/