وي ادامه داد: توليدکنندگان عرصه سفال و سراميک لالهجين توليدات خود را به بيش از 40 کشور جهان صادر کرده که اين ميزان از صادرات 40 ميليون قطعه سفال و سراميک را دربر ميگيرد.
رئيس اتحاديه سفال و سراميک لالهجين همدان با اشاره به اينکه مشکل بيمه تأمين اجتماعي اين توليدکنندگان انگيزه کاري آنها را پايين آورده است اظهارداشت: تنها 15 درصد از شاغلان در لالهجين از بيمه برخوردار هستند.
فخار با بيان اينکه کارشناسان تأمين اجتماعي تا امروز تنها 6 رشته را مشمول قانون بخشودگي کارگاههاي زير 5 نفر از سهم کارفرما دانستهاند افزود: با توجه به اينکه سفال و سراميک جز اين 6 رشته نيستند هر روز شاهد تعطيلي کارگاههاي سفال و سراميک و افزايش رشد بيکاري در اين شهر هستيم.
وي افزود: گراني مواد اوليه کاهش امکان صادرات به کشورهاي مختلف نيز مشکلات زيادي را پيش روي هنرمندان اين عصر قرار داده است.
رئيس خوشههاي سفال و سراميک لالهجين نيز گفت: صنعت سفال و سراميک کشور به خصوص منطقه لالهجين که قدمتي کهن دارد نيازمند تبليغات جدي است چراکه با تبديل شدن اين توليدات به کالاهاي لوکس مردم کمتر براي خريد آنها اقدام ميکنند.
قاسمي با تأکيد بر اينکه شناخت جايگاه هنري هنرمند، افزايش فنون و مهارتهاي نوين طراحي بر روي سفال و بهبود کيفيت توليد از جمله اقداماتي است که در طرح خوشه سفال و سراميک لالهجين در نظر گرفته شده است، تصريح کرد: در اين طرح سعي داريم با افزايش تعامل ميان توليدکننده و خريدار و شناخت بازارهاي جهاني و تغيير اين بازارها گامي مؤثر در صنعت سفال و سراميک برداريم./111
انتهای پیام/