وي همچنين در خصوص تدوين دستورالعمل سفرهاي ارزان قيمت گفت: دستورالعمل اين سفرها را با کمک بخش خصوصي تدوين کردهايم تا به اين وسيله بتوانيم سفر را در سبد اقتصادي خانوارها جاي دهيم .
وي گفت: صنعت گردشگري نيز همچون صنايع بزرگ ديگري مانند صنعت نفت يا خودروسازي زماني توسعه خواهد يافت که با ارتقا عيني همراه باشد و اين موضوع در مورد گردشگري که پيچيدگي بيشتري دارد از اهميت بيشتري برخوردار است به همين دليل است که نياز داريم هر روز با نوآوري و علم روزآمدتري به آن بپردازيم.
وي ادامه داد: سالها است که ايران در صنعت گردشگري فعاليت دارد و از نظر جاذبههاي گردشگري جز کشورهاي برتر دنيا است ولي هنوز نتوانسته سهم بسزايي را از گردشگري دنيا به خود اختصاص دهد.
ملک زاده گفت: شايد علت اين مشکل نگاه سنتي بود که در گذشته به صنعت گردشگري ميشد، اما طي سه سال گذشته قدمهاي خوبي در اين زمينه برداشته شد به طوري که توانستيم به منظور فرهنگسازي 60 همايش را در کشور برگزار کنيم و با راه اندازي طرح سفر کارت، 2 ميليون و 200 هزار سفر کارت را در ميان کارمندان دولت توزيع کنيم.
وي در ادامه با اشاره به استاندارسازي تاسيسات و موسسات گردشگري تاکيد کرد: براي نخستين بار در تاريخ جمهوري اسلامي ايران استاندارسازي خدمات را هم در حوزه فيزيکي و هم کيفي در مراکز اقامتي به اجرا درآورديم.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در پايان با اشاره به حضور فعال ايران در حوزه بينالمللي گفت: برگزاري اجلاس وزراي گردشگري D8 ثمرات خوبي براي ما به ارمغان آورد و اميدواريم با برگزاري هفتمين اجلاس وزراي گردشگري کشورهاي اسلامي در سال 2010 شاهد موفقيتهاي چشمگيري در اين زمينه باشيم./102
انتهای پیام/