به گفته وي، براي سواحل استان نيز طرحهاي بسياري در دست اقدام است و به دنبال آن هستيم با اجراي اين طرحها از سواحل استان بهترين استفاده صورت گيرد.
سرپرست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان در ادامه تصريح کرد: تمامي طرحهاي گردشگري در استان مطابق با موازين زيست محيطي و منابع طبيعي انجام ميشود.
وي تاکيد کرد: هيچ طرحي بدون رعايت مسايل زيست محيطي و موازين منابع طبيعي در حوزه گردشگري انجام نميشود اما ادارات کل حفاظت محيط زيست و منابع طبيعي نبايد مانع توسعه صنعت گردشگري در استان شوند.
همچنين رييس کارگروه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان با بيان اين که توسعه صنعت گردشگري در استان نيازمند اجراي طرحهاي اساسي است گفت: براي توسعه اين بخش گامهاي زيادي بايد برداشته شود.
هوشنگ غلامزاده افزود: توسعه بخش گردشگري به عنوان يک ضرورت در اين استان پيگيري ميشود که ميتواند کمک شاياني در توسعه اشتغال منطقه داشته باشد.
معاون عمراني استاندار گلستان با اشاره به ضرورت اجراي طرحهاي گردشگري در نقاط مختلف استان تاکيد کرد: اجراي هر طرح در حوزه بخش گردشگري بايد داراي اهداف تعيين شده و مشخصي باشد.
وي از اعضاي کميته فني درخواست کرد تا ديدگاهها و نظرات خود را درباره طرح هايي که قرار است در کارگروه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به تصويب برسد، بيان کنند و از مواضع دستگاه اجرايي خود دفاع کنند.
در اين جلسه طرح هاي مطالعاتي ساحل نوکنده، پارک طبيعي کبودوال علي آباد کتول و تپه تاشته شهرستان راميان مورد بررسي و تصويب قرار گرفت./106
انتهای پیام/