ساسان قاسمي با اشاره به اينکه از طريق اين کميته نخست مشکلات تجارت و بازرگاني صنايع دستي در داخل مورد ارزيابي قرار ميگيرد، اظهار داشت: تا زماني که اين معضلات در داخل کشور حل نشود نميتوان آينده خوبي را براي بازرگاني توليدات صنايع دستي در خارج از کشور متصور بود.
وي ادامه داد: از حدود سه ماه پيش تفکر اوليه راه اندازي چنين مرکزي در معاونت صنايع دستي استان بوجود آمد و تا به امروز اقدامات اوليه در اين زمينه نيز انجام شده است.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان گيلان با بيان اينکه از طريق اين کميته مسائل و معضلات موجود بر سر راه اين توليدات مورد آزمايش قرار مي گيرد، گفت: علاوه بر اينکه به صورت موردي به اين مسائل پرداخته ميشود، سعي برآن است تا به طور پژوهشي نيز اين رويکردها پيگيري شود.
قاسمي تصريح کرد: تا پايان شهريور ماه مراحل اجراي اين کار به طور خاص دنبال ميشود و ما اميدواريم تا پايان سال نتايج حاصل از اين کار به نفع رشد مثبت بازرگاني و صادرات محصولات صنايعدستي دنبال شود.
وي با تأکيد بر اينکه اعضاي اصلي کميته بازرگاني را کارشناسان حوزه صنايع دستي و هنرهاي سنتي تشکيل ميدهند، افزود: دست اندرکاران صنف بازرگاني صنايع دستي، توليد کنندگان و فروشندگان فعال در عرصه صنايع دستي و افرادي که موردي در ارگانهاي مختلف به حوزه صنايع دستي ميپردازند مي توانند ياري گر کميته بازرگاني باشند.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي خاطرنشان کرد: با آغاز به فعاليت کميته بازرگاني در معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان گيلان، نخست مشکل تجار در داخل ارزيابي شده و در نهايت به بررسي اين راهکارها در تجارت خارجي مي پردازيم./111
انتهای پیام/