وي افزود:بخشي از مطالعاتي که توسط مشاور براي مرمت پل دزفول انجام شد مورد تائيد شوراي فني قرار گرفت که مقرر شد عمليات اجرايي اين بخش از مطالعات تائيد شده ، آغاز شود تا مشاور براي مابقي مسائل مورد نظر نيز طرح اجرايي دهد.
محمدي با بيان اينکه 200 ميليون تومان اعتبار براي مرمت اين پل در نظر گرفته شده است، خاطر نشان کرد: آسيب شناسي پل،مرمت ترک هاي پايه هاي پل،حذف الحاقات،حذف ترافيک روي پل،پاکسازي بخش هايي از پل،هدايت جريان آب به بخش هاي مقاوم از جمله طرح هاي قابل اجرا است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان خوزستان مطالعات صورت گرفته توسط مشاور را مثبت ارزيابي کرد و افزود:شناسايي آسيب هاي وارد شده به نقاط فرسوده پايه هاي پل،مقايسه پل دزفول با ساير پل هاي احداث شده در دوره ساساني،آسيب شناسي پايه ها و عرصه پل از جمله مطالعات قابل توجه توسط مشاور براي بررسي مرمت پل دز فول است.
وي با اشاره به اينکه عمده فرسايش ايجاد شده در پايه هاي پل در اثر جريان آب رودخانه است، افزود: با توجه به اينکه 90 درصد آب رودخانه در سه دهانه از اين پل جريان مي يابد بنابراين مقرر شد که مشاور به منظور کاهش فرسايش ايجاد شده طرح اجرايي در خصوص توزيع آب به ساير دهانه ها را در دستور کار قرار دهد./117
انتهای پیام/