وي در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر طرح مرمت برج آزادي هنوز تصويب نشده اين در حالي است که هنوز نقشههاي مربوطه نيز وصول نشده است.
وي با اشاره به اين که براساس گزارشهاي موجود بخش کاشيکاري برج آزادي با مشکلاتي مواجه شده است اظهار داشت: براساس شواهد و قرائن موجود، لعاب برخي از بخشهاي کاشيکاري برج به دليل فرسودگي و مرمتهاي غير کارشناسي در طول سالهاي گذشته آسيب ديده است.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري افزود: البته در سالهاي گذشته اقداماتي در راستاي مرمت اين بخشها صورت گرفته است.
وي تأکيد کرد: اصلاح و مرمت اين اثر مانند هر اثر ثبت شده ديگري که عمري از آن سپري شده، امري لازم و ضروري است.
قلينژاد در پايان افزود: بديهي است عمليات مرمت کاشيکاري برج آزادي بايد با نظارت و هماهنگي معاونت ميراث فرهنگي و تحت اقدامات فني صورت گيرد.
براساس اين گزارش عمليات اين بناي 37 ساله که نماد انقلاب اسلامي تلقي مي شود در يازدهم آبان 1348 شمسي آغاز و پس از 28 ماه کار، در24دي ماه 1350 با نام برج شهياد به بهره برداري رسيد.
معماري برج آزادي تلفيقي از معماري دوران هخامنشي، ساساني و اسلامي است. اين بناي سه طبقه داراي چهار آسانسور، دو راه پله و 286 پلکان است. در محوطه زيرين برج آزادي چندين سالن نمايش، نگارخانه، کتابخانه، موزه قرار دارد. طول اين بنا 63 متر، ارتفاع آن از سطح زمين 45 و ارتفاع از کف موزه 5 متر است ./118
انتهای پیام/