وي ادامه داد: همچنين براي طراحي نشان مرغوبيت ملي نيز تلاشهايي صورت مي گيرد که به طور حتم در شناسايي توليدات با کيفيت صنايع دستي گام ارزندهاي به حساب مي آيد.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي با اشاره به اينکه در طراحي اين نشان به تلاش همه صاحبنظران در بخش صنايع دستي کشور نياز داريم، اظهار داشت: از استادان دانشگاهها، کارشناسان و صاحبنظران مي خواهيم تا نقطه نظرات خود را در اين خصوص در اختيار مسئولان صنايع دستي کشور قرار دهند.
هاتفي تصريح کرد: همچنين معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي اميدوار است که با طراحي اين نشان ازسوي کارشناسان و صاحبنظران، انتظارات از توليدات صاحب اين نشان در اختيار اين معاونت قرار گيرد.
وي افزود: با اعطاي نشان مرغوبيت داخلي براي توليدات صنايع دستي گام مؤثري در ثبت ملي اين توليدات و همچنين تلاش مضاعفي براي معرفي اين محصولات در سطح جهاني صورت مي گيرد.
حسين هاتفي فارمد خاطرنشان کرد: با توجه به آمار و ارقام موجود از پايين بودن ميزان صادرات صنايع دستي کشورمان، اعطاي نشان مرغوبيت ملي در سطح داخلي مي تواند توان صادراتي در اين بخش را بالا ببرد.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي يادآور شد: تلاش دولت در جذب بخش خصوصي براي فعاليت بيشتر در صادرات، همکاري با سازمان توسعه تجارت در بخش آموزش صادرکنندگان صنايع دستي و آغاز همکاري با سازمانهاي بين المللي از ديگر اقدامات براي حمايت از صادرات و صادرکنندگان صنايع دستي کشور است./111
انتهای پیام/