شايد هرکسي سرويسهايي که دانش آموزان را در خود جاي دادند و گاهي اوقات جمع کثيري از آنان را در حالي که از سر و کله يکديگر بالا ميروند و صداي جيق و فريادشان تا چند متري ميرود و اغلب با فرياد راننده فروکش ميکنند در پشت چراغ قرمز ديده باشد.
ديدن چنين صحنههايي از سوي والدين دانش آموزان با اعتراض شديد آنها مواجه شده است چرا که امنيت جاني فرزندان شان در مسير رفت و آمد به مدرسه در خطر است، اکثر اوقات تنها جواب اين اعتراضات با عذرخواهي و بهانهتراشي ختم به خير ميشود ولي در کل هيچ گاه به اين موضوع به جد پرداخته نشده چون در اين صورت با چنين صحنههايي مواجه نميشديم.
البته انتظار ميرفت با وجود اينکه قبل از آغاز سال تحصيلي مسئولان راهنمايي و رانندگي عنوان ميکردند که سرويس مدارس حق جابجايي بيش از حد مجاز دانش آموزان را ندارند و حتي از برخورد جدي با رانندگان متخلف صحبت ميکردند مرتفع شود اما هنوز هم شاهد سرويسهاي مستهلک دانشآموزي که تا سقف پر است هستيم.
لازم است پس از تمهيدات ترافيکي که در سطح شهر از سوي سازمان حمل و نقل ترافيک صورت ميگيرد به اين بخش هم توجه شود چون هر از گاهي حوادث رانندگي و حتي يک ترمز ساده به اين معضل رنگ ميدهد و به امنيت جاني سرنشينان لطمه وارد ميکند.
اگر چه دستورالعمل سرويس مدارس هيچگاه به مرحله اجرايي نرسيد اما هنوز اميد به حل آن وجود دارد .البته اين تنها يکي از مشکلات سرويس مدارس است که از جهت اينکه با زندگي دانش آموزان مواجه است در اولويت قرار ميگيرد.
نرخهاي بالا که هيچ مرجع مشخصي براي نظارت بر آنها وجود ندارد و مشکلات سهميه بنزين نيز بر آن دامن ميزند و حتي فرسوده بودن اين خودروها از مشکلاتي است که همچنان گريبانگير مسئولان آموزش و پرورش، راهنمايي و رانندگي و تاکسيراني مديران مدارس و اوليا از يکسو و رانندگان خودروهاي دانش آموزي از سوي ديگر است و تاکنون در خصوص آن قوانين دقيق و محکمي ارائه نشده است./120
انتهای پیام/