وي با بيان اينکه نقش کساني که به نوعي خواستار فراهم شدن زمينههاي گفتگو هستند، به عنوان واسطهاي براي حل اختلافات است، اظهار داشت: فعاليت ما به عنوان برقرار کننده اين ارتباط، تنها در حد فراهم کردن حداقل خواستههاي دو طرف است.
اسقف کليساهاي شمال غرب نروژ تصريح کرد: تمام سعي ما اين است که خواست دو طرف و سخنان نمايندگان دو کشور را به درستي به طرف ديگر منتقل کنيم و اين به معناي زمينهسازي براي تغيير نگاههاي مردم دو کشور از يکديگر است که نتايج مثبتي به همراه خواهد داشت.
تروند باکه ويگ با اشاره به اينکه براساس همين ديدگاه است که از دو طرف ميخواهيم به دنبال راهحلهاي تازه براي ارتباط و گفتگوي منطقي باشند، افزود: انتخاب زبان سياسي که جنبهاي شعارگونه داشته باشد، نميتواند زبان مناسبي براي اين گفتگو باشد اما مطمئنآ زبان فرهنگي نتيجهاي ديگر را به همراه دارد.
وي با تأکيد بر اينکه با جايگزين شدن دولت جديد در کشور آمريکا اجراي اين راهکار ثمرات زيادي به همراه دارد، گفت: در حال حاضر با فراهم شدن زمينهها براي جايگزيني دولت تازه، بهترين فرصتها براي آغاز اين تعامل فراهم است و ما داوطلبانه به دنبال تسهيل اين ارتباط بين دو کشور ايران و آمريکا هستيم.
اسقف کليساهاي شمال غرب نروژ همچنين خواستار فراهم شدن زمينهها و همکاري ايران در خصوص اين گفتگو شد و ادامه داد: ما از ايران ميخواهيم که در اين تعامل سخاوت به خرج داده و همکاري خود را براي برپايي هرچه بهتر اين سطح از گفتگو اعلام کند.
تروند باکه ويگ خاطرنشان کرد: از آنجا که در کشور نروژ کليسا و دولت ارتباط تنگاتنگ و موفقي با يکديگر دارند، دولت نروژ و شهر ژنو نسبت به برگزاري اين گفتگوي دوطرفه در اين کشور اعلام آمادگي ميکند.
وي يادآور شد: نقش واسطه در اين ارتباط تنها به عنوان حلقه اتصال زماني به خوبي مشخص ميشود که زبان طرفين براي اين گفتگو تغيير کند و به طور حتم به عنوان واسطه ميتواند جريان بحث را به مسير اصلي خود باز گردانند./111
انتهای پیام/