به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ملي جوانان، حجت الاسلام وحيدي محقق و پژوهشگر، در اين ميزگرد که از سوي معاونت مطالعات و تحقيقات سازمان ملي جوانان برگزار شد، اظهار داشت: با قراردادن واسطه براي ازدواج جوانان علاوه بر اين که تفاهم بيشتري حاصل مي‌شود حريم‌ها حفظ شده و از آنجا که واسطه ازدواج فرد ديگري است، جوان تصميم عاقلانه‌تر و منطقي‌تري اتخاذ مي‌کند.

وي ازدواج را بزرگترين موهبت الهي برشمرد و افزود: هم اکنون در جامعه ما شيوه‌هاي همسر گزيني به دو شکل سنتي و مدرن انجام مي‌شود. در شويه سنتي والدين دختري را به پسر جوان معرفي مي‌کنند و پس از آشنايي‌هاي مقدماتي مراسم رسمي خواستگاري انجام مي‌شود. در اين روش جوانان کمتر گرفتار احساسات شده و بر اساس موازين عقلي و منطقي تصميم مي گيرند. همچنين ارتباط خانواده ها استحکام بيشتري دارد.

حجت الاسلام وحيدي با اشاره به توسعه روابط اجتماعي تصريح کرد: هم اکنون نمي‌توان تنها به روش‌هاي سنتي اکتفا کرد.بسياري از جوانان در محيط هاي اجتماعي همسر ايده آل خود را جستجو و پس از انتخاب، وي را به خانواده معرفي مي‌کنند. اين شيوه مدرن داراي منافع و معايبي است. امتياز اين روش آن است که جوانان با تکيه بر حس استقلال و با ديد واقعي‌تر همسر مورد علاقه خود را انتخاب مي‌کنند اما در اين روش گاه طرفين، قبل از اينکه تصمصم عاقلانه‌اي در مورد يکديگر بگيرند، گرفتار احساسات شده و مجبور به انجام ازدواجي ناخواسته مي‌شوند چراکه به دليل ايجاد علاقه نمي‌توانند از يکديگر جدا شوند.

وي با اشاره به وساطت به عنوان بهترين شيوه همسر گزيني، در مراکز همسريابي گفت: در سال‌هاي اخير و به ويژه در کشورهاي غربي همسريابي از طريق شرکت‌ها و موسسات رواج يافته است اما هنوز در کشور ايران خانواده‌ها از اينکه براي ازدواج فرزندان خود به اين روش تمسک جويند، خودداري مي‌کنند و از اين رو مراکز همسريابي مورد قبول طيف وسيع جامعه قرار نگرفته است./120

انتهای پیام/

کد خبر 1387080647