به گزارش ميراث آريا(chtn)ساختمان هفت طبقه که در سال 79 با قيمت قابل توجهي به خريداران واگذار شد سه سال بيشتر از سکونت در آن نگذشته بود که پايه‌هاي سست آن لرزيد و تنها عامل تخريب اين بناي هشت ساله رعايت نکردن اصول و مقررات ايمني، هنگام ساخت و پشت گوش انداختن تذکرات بود.

مشکل با تخريب بخشي از ساختمان شروع شد و با بازسازي که باز هم با رعايت نکردن موارد فني، همراه بود، تمامي بنا فرو ريخت و تعدادي بي‌گناه و از همه جا بي‌خبر جان باختند و اين پايان ماجراي اسفناک سعادت‌آباد بود! البته در اين ميان مقامات قضايي نيز ساکت ننشستند و دستور بازداشت برخي افرادي که سهل‌انگاري آنان مولد حادثه بود را صادر کردند. بازداشت شدگان نيز در دفاع از خود هر يک تقصير را به گردن ديگري انداخته و اينجا بود که جريان مرغ و تخم‌مرغ آغاز شد.

کي قرار است شهرداري‌، شوراي شهر، نظام مهندسي و وزارت مسکن و شهرسازي به هويت مشترک فني و اجرايي برسند هنوز معلوم نيست واضح است تا آن زمان هيچ نهادي زير بار چنين رويدادهايي نمي‌رود و داستان مرغ و تخم مرغ همچنان ادامه دارد.

البته شکي نيست تمامي اين دستگاه‌ها در اين حادثه مقصرند وزارت مسکن و شهرسازي به عنوان سياستگذار، شهرداري‌ به عنوان صادر کننده مجوز ساختمان و سازمان نظام مهندسي به عنوان اجرا کننده و ناظر در تخريب ساختمان به نوعي مسوول هستند و بايد پاسخگو باشند.

قرار بود ظرف يک ماه نسبت به بررسي دقيق اين حادثه دلخراش و شناسايي علل و عوامل آن اقدام شود اما تاکنون هيچ خبري از مقصرين و عقوبت اعمال آنها در دسترس نيست سخنگوي شوراي شهر تهران با ادعاي ايکه شوراي شهر در حال بررسي حادثه است مي‌گويد قصد نداريم در اين مقطع زماني، اخبار و اطلاعات موجود درخصوص حادثه سعادت‌آباد را رسانه‌اي کنيم و قانون اجازه خبري شدن را به ما نمي‌دهد.

اما بر اساس آخرين اطلاعات موجود راي اوليه، شهرداري مقصر اصلي ايجاد اين حادثه بوده است. در ظاهر شوراي شهر اقدامات لازم را انجام داده و کمک‌هاي مالي را به بازماندگان متوفيان اين حادثه ارائه داده و مراجع قضايي در حال بررسي است. با گذشت دو ماه از اين حادثه، هنوز هيچ خبري از کميته تشکيل شده در شهرداري در دست نيست اميد است مراجعي که اجازه خبري شدن را تا به حال نمي‌دادند اين اجازه را صادر کنند تا اذهان عمومي نيز در جريان روند پيگيري‌ها قرار گيرند ./120

انتهای پیام/

کد خبر 138708139