وي با بيان اينکه ارتباط نزديکي بين راهکارهاي ارائه شده در سه موضوع مستندنگاري، آموزش مجازي و موزه مجازي رشته عبابافي وجود داشته، اظهار داشت: با فعاليت يک سالهاي که بر روي تحقيقات و مستندنگاري اين رشته انجام شد، آموزش و موزه مجازي اين رشته زمان زيادي را به خود اختصاص نداد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي بوشهر ادامه داد: آموزش مجازي رشته عبابافي بوشهر در حدود يکماه است که بر روي سايت ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان قرار گرفته است.
دهاز با بيان اينکه بحث راه اندازي موزه مجازي براي رشتههاي صنايع دستي جزء دستور العملهاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشور در سال جاري است، افزود: طبق اين دستورالعمل لازم است که استانها با تعريف فضاي موزهاي بر روي سايت خود، از تصاوير مربوط به رشتههاي صنايعدستي استفاده کنند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي بوشهر بالا بودن هزينهها و کمبود اعتبار در اين بخش را دليل عمده نبود امکان ايجاد فضاي موزهاي در سايت دانست و گفت: برآورد ما از هزينه مورد نياز اين کار 30 ميليون تومان بود که به دليل نداشتن اين اعتبار، به استفاده از تصاوير به همين شکل اکتفا کرديم.
احمد دهاز با اشاره به اينکه در حال حاضر براي رشتههاي نقاشي روي چوب، گره چيني ارسي و گچبري به کشتهبري، برنامهريزيها براي اجراي مراحل تحقيقات به شيوه رشته عبابافي در دست اجرا است.
وي يادآور شد: در ميان اين رشتهها به احتمال زياد تنها رشته گرهچيني ارسي امکان تعريف آموزش مجازي و موزه مجازي را دارد که تا چند ماه آينده اين امکان نيز فراهم ميشود./111
انتهای پیام/