محمدرضا بازغي با اشاره به اينکه تعداد قابل توجهي از دانشجويان، استادان از دانشگاههاي تهران، هنر، علم و صنعت، علامه طباطبايي، آزاد قزوين و دانشکده معماري دانشگاه بينالمللي امام خميني قزوين در اين نشست علمي حضور دارند، اظهار داشت: حضور استادان خبره و با تجربه در رشتههاي مرتبط با اين گردهمايي از نقط عطف اين همايش است.
وي ادامه داد: در نشست يکروزه اين کارشناسان و صاحبنظران به بررسي هنرهاي سنتي وابسته به معماري چون کاشيکاري، مقرنس، گچبري، ساخت صنايع چوبي چون ارسي و ديگر رشتهها ميپردازند.
اين استاد دانشگاه تصريح کرد: 200 دانشجو در رشتههاي مرتبط نيز در نشست علمي آرايههاي معماري و تزيينات وابسته به معماري حضور دارند که البته به دليل تخصصي و علمي بود اين نشست، حضور آنها ضروري به نظر ميرسيد.
مشاور معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي با بيان اينکه بررسي موضوعات هنرهاي سنتي در معماري ايراني و اسلامي هدف اول اين نشست تخصصي است، گفت: آشنايي هنرمندان و استادان با بحث هنرهاي سنتي در معماري، بررسي راهبردها و راهکارهاي اين امر از ديگر هدفهاي تعريف شده اين گردهمايي است.
بازغي در ادامه اظهار داشت: با اتمام اين همايش به طور حتم راهکار و پيشنهادات ارائه شده و سرفصلهاي بررسي شده در قالب يک بيانيه توسط برگزارکنندگان ارائه ميشود.
گفتني است نشست علمي تخصصي آرايههاي معماري، گذشته، حال و آينده با رويکرد بررسي تزيينات وابسته به معماري تا ساعت 4 بعداظهر به کار خود پايان ميدهد./111
انتهای پیام/