پائولو دي کاسترو،وزير اسبق کشاورزي ايتاليا گفت: تنوع غذايي منطقه درياي مديترانه از ديرباز وجود داشته و بايد از آن همچون ميراثي باستاني حمايت و حفاظت کرد. اين تنوع غذايي به نوعي معرف فرهنگ و تاريخ کشورهايي است که به تهيه آن ميپردازند.
وي افزود: اين تنوع مخصوصاً براي آنهايي که قدرت خريد غذاهاي گران قيمت و گوشت را ندارند بهترين گزينه است زيرا مملو از سبزيجات،گوشت ماهي،روغن زيتون، بادام و ميوه جات است.
FAO اعلام کرد علاقه روز افزون مردم به غذاهاي پرچرب ، شور و يا شيرين، به سبب بالا رفتن درآمد و کم شدن وقت کافي براي تهيه غذاهاي سنتي، بيشتر شده واين به معناي خداحافظي با رژيم غذايي سنتي منطقه است.
کارشناسان معتقدند دولتها بايد از طريق اجراي برنامههاي متعدد مردم را به استفاده صحيح از اين ميراث چند هزار ساله حوزه درياي مديترانه آگاه سازند./109
انتهای پیام/