دژنظامي هادريان، منبع اقتصادي انگلستان باستان

به گزارش ميراث آريا(chtn)، باستان شناسان دريافتند ديوار بزرگ هادريان در انگليس محل مناسبي براي کسب درآمد ساکنان اين کشور بوده و کشاورزان، صنعتگران،‌تجار و کارگران ،سود سرشاري از حضور نيروهاي رومي در اين دژ نظامي مي‌بردند.

اين بررسي‌ها که توسط سازمان ميراث باستاني انگلستان انجام شده است بيش از 2700 شي باستاني از زمان حضور ارتش روم تا دوره جنگ جهاني دوم را کشف کرده که نشان دهنده ، اهميت بالاي اين منطقه در دوره‌هاي مختلف تاريخي بوده است.

ديويد مک لئود، رئيس مرکز باستان‌شناسي انگلستان گفت: ساکنان بومي اين منطقه به جاي آنکه از حضور اشغالگران ناراضي باشند حداکثر استفاده اقتصادي را از وجود آنها مي‌بردند. وجود بقايايي از مغازه‌ها، رستوران ها و ديگر مراکز تجاري در اين قلعه نظامي گواهي بر اين مدعا است.

وي افزود: اگرچه شهروندان بومي انگليس موظف به پرداخت ماليات به امپراتوري روم بودند اما به نظر مي‌رسد سود خدمت رساني به ارتش روم به اندازه‌اي بود که بتواند خلا چنين ماليات‌هايي را پر کند.

رئيس سازمان باستان‌شناسي انگلستان اذعان داشت: نبايد محل ساخت اين قلعه نظامي را جايي متروک و خالي از هرگونه حداثه تاريخي بدانيم ، زيرا اين مکان با وقايع بي شماري در زمان حضور رومي‌ها و همچنين خروج آنها مواجه بوده است.

اين ديوار که متعلق به دژ نظامي ارتش روم بوده ،‌در سال 122 ميلادي و در مساحتي 73 مايلي توسط امپراتور هادريان ساخته و براي حفاظت ‌آنها در مقابل هجوم سلتيک ها مورد استفاده قرار مي‌گرفته است./109

انتهای پیام/

کد خبر 1387090348