وي افزود: خوشبختانه عزم جدي از سوي استانداري و دستگاههاي ذيربط براي تشکيل اين شورا و تحقق اهداف آن وجود داشته است و تشکيل اولين جلسه اين شورا ميتواند نقطه عطفي در هماهنگي اجرايي ذيربط و برنامهريزي براي ايجاد راهکارها و مکانيزمهاي اجرايي با اتخاذ روشهاي علمي در مديريت بافتهاي تاريخي به شمار آيد.
بهرام زاده با اشاره به ويژگي ممتاز کشورمان در مقايسه با کشورهاي ديگر افزود: با وجود برخورداري از آثار تاريخي که قريب يک ميليون اثر تاريخي- فرهنگي اعم از ثبتي و غير ثبتي است، اقتباس از مدلهاي غير بومي و ملي اجحاف در حق ميراث فرهنگي کشور است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران گفت: تهران به دليل ويژگيهاي خاص، مدل مديريتي ويژهاي را ميطلبد که ميتوان چهار قسم عمده آثار تاريخي يعني پهنههاي تاريخي، بافتهاي واجد ارزش تاريخي، محورهاي تاريخي و فرهنگي و بناهاي منفرد ارزشمند را در اين استان يافت.
وي با اظهار اينکه ساماندهي بافتهاي تاريخي نيازمند يک عزم ملي و وفاق همگاني است، مشکل اصلي در بافت تاريخي تهران را عدم طرح جامع ميراث فرهنگي داشت و گفت: با تهيه و تدوين طرح جامع ميراث فرهنگي استان، اجراي پروژهها در بافتهاي تاريخي با صحت و اطمينان از احيا بافتهاي تاريخي دنبال خواهد شد.
دبير شوراي بافت تاريخي تهران در ادامه گفت: طبعاً حضور مسئولان شهري به ويژه شوراي شهر تهران در اين جلسه و اتخاذ تصميمات قاطع در مرتفع ساختن بسياري از مشکلات موجود در بافت تاريخي تهران ميتوانست راهگشا بوده و دلگرمي بزرگي براي دستگاههاي اجرايي استان محسوب شود. /120
انتهای پیام/