مهدي کيايي افزود: عقد اين تفاهم نامه با توجه به سياستهاي کلي اصل 44 قانون اساسي و اهداف برنامه چهارم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي کشور و به منظور کاهش تصدي گري در بخشهاي دولتي و تحکيم مشارکتهاي مردمي در فعاليتهاي اقتصادي و اجتماعي صورت مي گيرد.
وي ادامه داد: آمار موجود از تعاونيهاي صنايع دستي که توانمند سازي آنها از طريق اين تفاهم نامه مشترک پديد مي آيد، مربوط به 3 درصد از تعاونيهاي کل کشور است.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت تصريح کرد:جلسات تشکيل شده با حضور کارشناسان معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي و سازمان تعاون استان تهران به همراه جمع بندي نقطه نظرات مطرح شده در مورد شناسايي مشکلات و نيازهاي موجود تعاوني هاي استان در شکل دهي متن توافق نامه تاثير گذار بوده است .
کيايي با بيان اينکه هر دو ارگان بر اساس اين توافق نامه در خصوص بر پايي نمايشگاههاي مشترک داخلي و خارجي صنايع دستي با اولويت حضور شرکتهاي تعاوني به نتايج خوبي دست يافتهاند، اظهار داشت: اين توافق نامه پس از تائيد نهايي مديران کل دوطرف به امضاي معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي و قائم مقام وزارت تعاون مي رسد.
وي همچنين در مورد حمايتهاي انجام شده اين اداره کل از تشکلهاي صنايع دستي گفت: حضور در نمايشگاههاي خارجي و داخلي صنايع دستي و معرفي براي حضور در طرح استفاده از کالاهاي صنايع دستي در سبد جوايز غير نقدي بانکها از جمله اقدامات در دست انجام است.
گفتني است ايجاد تعاونيهاي تخصصي صنايع دستي، ساماندهي اتحاديههاي صنايع دستي سراسر کشور و تلاش در راه اندازي مجدد اتحاديه سراسري صنايع دستي از جمله مهمترين اهداف اين تفاهم نامه مشترک است./111
انتهای پیام/