احمد دهاز ادامه داد: با توجه به اينکه توليد محصولات صنايع دستي در ايجاد اشتغال هم تاثير گذار است، بايد به توليد و آموزش افراد براي توسعه محصولات صنايع دستي توجه بيشتري شود.
وي با اشاره به اينکه استانداري بوشهر ديدگاه ويژهاي نسبت به صنايعدستي استان دارد، اظهار داشت: با توجه به اينکه در سطح استان بوشهر بيش از 40 هزار صنعتگر صنايعدستي فعال هستند و اشتغالزايي در اين بخش هزينه چنداني ندارد، از طرف مسئولان استاني بسيار مورد توجه قرار گرفته است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان بوشهر تصريح کرد: در اولين نشستي که در همين خصوص در سازمان بازرگاني استان بوشهر برگزار شد بر موارد بالا به عنوان مصوبات اين جلسه تأکيد شد.
دهاز با بيان اينکه بخشي از اقداماتي که در اين خصوص در استان در حال انجام است به بازاريابي و ايجاد بازار مناسب براي محصولات صنايعدستي مربوط ميشود، افزود: اعتقاد بر اين است که با پشت سر گذاشتن مراحلي چون تقويت توليدات صنايع دستي، کيفيت اين محصولات بالا رفته و مقولاتي چون ايجاد بازار مناسب کارگشا خواهد بود.
وي در ادامه اظهار داشت: در اين نشست که با حضور رييس سازمان بازرگاني استان، استاندار، رييس سازمان ميراث فرهنگي استان، کارشناس اداره کار و امور اجتماعي استان و معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان برگزار شد، بر ايجاد زمينههاي مناسب براي بازار شناسي و بازاريابي صنايعدستي استان تأکيد شد.
احمد دهاز به تأکيد بر مقوله اموزش صنايعدستي به عنوان يکي ديگر از مباحث اين نشست اشاره کرد و گفت: کيفيت بخشي بيشتر به محصولات صنايع دستي در سايه آموزش صحيح اين رشتهها انجام مي شود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي بوشهر به تقويت بخش خصوصي در توليد محصولات صنايعدستي تأکيد کرد و ادامه داد: اين موضوع نيز توسط استاندار بوشهر به عنوان راهکارهاي قانوني براي معرفي استان بوشهر در توليدات صنايع دستي مورد توجه قرار گرفت.
گفتني است دومين جلسه اين نشست اوايل هفته آينده با حضور کارشناسان و مسئولان مذکور به منظور پيگيري مصوبات جلسه نخست برگزار ميشود./111
انتهای پیام/