وي ادامه داد: يک شهروند بومي شهر را مي شناسد و امکانات رفاهي خودش را دارد ، اما يک شهروند موقت هيچ کدام را ندارد.
وي با اشاره به اينکه رشد گردشگري بيش از توسعه زير ساختهاي دستگاههاي ذي ربط است،اظهار داشت:در طراحي شهري نيازمند برنامه براي شهروندان موقت هستيم و اگر اين کار انجام شود بي گمان شهروندان بومي نيز منتفع خواهند شد.
لاريجاني با عنوان اينکه اميد دولتها همواره به نفت ، خودروسازي و صنعت ساختمان است متذکر شد : ميزان اشتغال ايجاد شده از اين سه صنعت در فعال ترين زمان خود 6 تا 7 ميليون شغل است و اين در حالي است که بر اساس سند چشم انداز نزديک به 18 ميليون شغل در 17 سال آينده نياز است.
وي در ادامه با تاکيد بر نظر ديگر کارشناسان مبني بر اينکه صنعت گردشگري مي تواند به خوبي اين کمبود را حل کند گفت : يکي ديگر از قابليتهاي گردشگري اين است که نسبت به سه صنعت ديگر پوشش جغرافيايي دارد و بدين سبب از مهاجرت جلوگيري مي کند و هزينههاي بعدي شهرداريها را کاهش ميدهد .
لاريجاني افزود:اين صنعت با اهميت و جايگاهي که در کشور ما دارد با مشکلات اساسي روبه روست که اولين مورد آن حمل و نقل و چالش ديگر نبود زير ساختهاي مناسب است.
قائم مقام ستاد تسهيلات سفرهاي کشور گفت: بايد روحيه گردشگري را ترغيب کرد و از سوي ديگر نيز خدمات شهرداري ها را بالا برد./106
انتهای پیام/