وي ادامه داد: در طول سال جاري به دليل تأمين نشدن بودجه آموزش صنايعدستي استان، آموزش در مراکز تحت نظارت معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي بسيار دير آغاز شد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان با اشاره به اينکه تنها دو ماه از زمان تخصيص اعتبار در اين بخش ميگذرد، اظهار داشت: به دليل دير آغاز شدن بحث آموزش در مراکز ياد شده آمار و اطلاعات مربوط به آموزش هنوز تکميل نشده است.
قاسمي تصريح کرد: هنرآموزان و علاقهمندان به آموزش در بخش صنايعدستي در رشتههايي چون رشتي دوزي، مرواربافي، تذهيب، بامبو بافي، گليم بافي، سوزندوزي، معرق، حصيربافي و چادرشببافي آموزش ديدهاند.
وي با بيان اينکه مراکز آموزشي در شهرستانهايي چون رشت، انزلي، فومن، لاهيجان و رضوانشهر فعال هستند، گفت: نظارت بر چگونگي انجام مراحل آموزشي و صدور گواهي نامه مهارت آموزشي براي تعداد هنرجويان ياد شده توسط معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان انجام ميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي گيلان در ادامه اظهار داشت: بخش مهمي از آموزش در ماههاي گذشته توسط کميته امداد امام خميني استان پيگيري شده و نزديک به 110 نفر از افراد تحت سرپرستي اين سازمان در رشتههاي صنايعدستي آموزش ديدهاند.
ساسان قاسمي تعداد هنر آموزان کانون بسيج استان را در اين مدت بيش از 80 نفر دانست و افزود: اين افراد در رشتههايي چون سوزندوزي، رشتي دوزي و معرق آموزش ديدهاند.
وي خاطرنشان کرد: در طول زمستان سال جاري نيز تا به امروز نزديک به 90 نفر در دورههاي آموزشي ثبت نام کرده و پس از شرکت در آزمون پايان دوره گواهي مهارت آموزشي ميگيرند. /111
انتهای پیام/