اولين موزه غذاهاي محلي در ترکيه راه‌اندازي شد

به گزارش ميراث آريا (chtn)، شهري که اين خانه در آن قرار دارد، قازيانتپ (Gaziantep) نام داشته و از قديم الايام به دليل غذاهاي متنوع خود شهرت فراوان داشته است.

اين بنا در سال 1992 توسط وزير گردشگري اسبق ترکيه که کودکي خود را در آن گذرانده بود خريداري شد تا تبديل به اولين موزه غذاهاي محلي منطقه شود. اين اقدام به دليل نبود بودجه کافي به مدت 15 سال متوقف مانده و پس از آن در زماني هجده ماهه توسط وزارت گردشگري وقت و شهرداري قازيانتپ کامل شد.

موزه غذاهاي محلي قازيانتپ امسال در جشن هشتاد و هفتمين سال استقلال اين شهر از استعمار فرانسه افتتاح شد./109

انتهای پیام/

کد خبر 1387101641