رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان قزوين ايجاد شهرکهاي صنايع دستي را يک فرصت دانست و اظهار داشت: با توجه به رويکرد سازمان براي حمايت از صنعتگران و هنرمندان در حوزه هاي مختلف صنايع دستي، اجراي اين طرح ميتواند از مراحل توليد تا مرحله عرضه به بازار در صنايع دستي انسجام و پيوستگي ايجاد کند.
رضاپور بررسي و مطالعات زير بنايي را جهت احداث اين شهرک مهم خواند و افزود: براي راه اندازي شهرکها و بازارچههاي صنايع دستي بايد پشتوانه علمي و راهکارهايي از جمله مکان قرارگيري آن به لحاظ نزديکي به شهر براي عرضه توليدات، جاذبه جمعيتي، فضاهاي تاريخي قابل توسعه در نظر گرفته شود تا با يک طرح مدون بتواند در برنامههاي سازمان قرار گرفته و قابليت اجرايي داشته باشد.
حميد رضا قاسمي معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين در ادامه افزود: براي احداث اين شهرک و بازارچه ها بايد مکاني در نظر گرفته شود که قابليت توسعه داشته و توانايي جذب صنعتگران و هنرمندان را در دوره هاي مختلف فراهم کند.
وي تصريح کرد: ايجاد شهرکهاي صنايع دستي جهشي در توسعه و رونق اقتصادي اين صنعت ايجاد ميکند و با توجه به سياست حفظ و احيا هنرهاي سنتي و صنايع دستي حمايت از صنعتگران و هنرمندان مورد توجه قرار گرفته است.
مهندس سيد مهدي مجابي عضو هيئت علمي دانشگاه علم و صنعت در اين باره گفت: صنايع دستي يک امر راهبردي است که همواره دغدغه دولتها بوده و نقش بسزايي در امر اشتغال دارد و ايجاد اين شهرکها نقش موثري در تقويت فرهنگ و مسائل اجتماعي خواهد داشت که بايد براي عرضه محصولات، شرايط بازار مصرف ، نحوه توزيع و توانايي رقابت نيز مشخص شود./106
انتهای پیام/