ناصر حبيبي تصريح کرد:براي اجرايي شدن اين طرح ظرفيت سنجي و نيازسنجيهاي استانها انجام شده است.
وي افزود:براي اطلاع رساني مناسب درباره اين طرح يک شبکه اطلاع رساني متمرکز طراحي و يک سايت آماده مي کنيم تا مخاطبين اطلاعات لازم درباره اين طرح را کسب کنند.
مدير کل دفتر کارآفريني و جذب منابع سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري با بيان اينکه براي اين طرح نظامنامه اي هم تدوين شده است خاطرنشان کرد: يکي از اهداف اين طرح توانمند سازي حرفه اي اين فارغ التحصيلان است که با بازار کار آشنا و جذب بازار شوند.
حبيبي با بيان اينکه کمک هزينه اي نيز براي کارورزان در نظر گرفته شده است افزود:نيمي از هزينه از محل منابع پيش بيني شده دولت و نيم ديگر نيز توسط بنگاه هاي پذيرنده اين کاروزان تامين ميشود.
وي خاطرنشان کرد:يکي از ويژگيهاي اين طرح اين است که کارفرما را دچار جذب نيروي انساني بدون شناخت و آگاهي از مسائل بيمه و قانون کار نمي کند بطوريکه پس از 11 ماه مي تواند خاتمه کار کارورزان را بدون هيچگونه تعهد استخدامي اعلام کند.
حبيبي گفت:بعد از اين 11 ماه يک آزمون از اين فارغ التحصيلان اخذ و براي آنان گواهي صادر مي شود و براي بنگاه هايي که فارغ التحصيلان شرکت کننده در اين طرح را استخدام کنند نيز معافيت هاي مالياتي و بيمه اي پيش بيني شده تا مشوق آنان باشد.
مدير کل دفتر کارآفريني و جذب منابع سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري گفت:پيش بيني ما اين است که اين کارورزان با ايده هايي دربازار کار مييابند خود به يک کارآفرين تبديل شوند./105
انتهای پیام/