محمد بانوج ادامه داد: اجراي اين فرش که محصول تلاش چندين ماهه 25 نفر از هنرمندان تجسمي کار استان هرمزگان است، با هزينه شخصي همين افراد صورت گرفته است اما در حال حاضر براي بازسازي اين فرش که به دليل وزش بادهاي ساحلي کمي جابه جا شده است، نيازمند حمايت هستيم.
وي با اشاره به اينکه وجود اين فرش در ساحل جزيره هرمز تأثير بسزايي در جذب گردشگران استان داشته است، اظهار داشت: با توجه به اهميتي که حضور اين فرش در مباحث گردشگري و جذب توريست از سراسر جهان داشته است، حمايت براي بقاي آن لازم است.
مدير اجرايي اين فرش تصريح کرد: گروه اجرايي اين فرش در بخش حمل و نقل خاکها، دستمزد هنرمندان و کارگاران جا به جا کننده خاکهاي ساحلي مشکلاتي دارند، که تنها با تأمين مسائل مالي، قادر به ادامه کار هستند.
بانوج در ادامه اظهار داشت: گروه اجرايي بزرگترين فرش خاکي جهان آمادگي همکاري با هر ارگان دولتي را براي اجراي مناسب اين طرح در ايام نوروز دارد.
وي با بيان اينکه در کنار نوسازي اين فرش در نوروز امسال برنامه ويژهاي براي اين فرش داريم، گفت: اين فرش با مضمون 12 داستان و روايت است که در روزهاي آغازين سال نو، هر روز يک داستان را به صورت نمايش در معرض ديد علاقه مندان قرار ميدهيم.
مدير اجرايي بزرگترين فرش خاکي در ادامه گفت: اين نمايشها از اول تا 12 فروردين ماه در جزيره هرمز با حضور هنرمندان برگزار ميشود.
محمد بانوج خاطرنشان کرد: در سال آينده يک هزار متر بر وسعت اين فرش اضافه ميشود، و در اين فرش که 30 پاره خواهد بود، هنرمندان 30 استان کشور به هنرنمايي و بيان داستانهاي اساطيري استانهاي خود ميپردازند.
وي يادآور شد: گروه اجرايي بزرگترين فرش خاکي جهان در جريان شناسايي نقاط گردشگر پذير جزيره هرمز برنامههاي زيادي را در جهت تعريف کاربريهاي مختلف فرهنگي در اين مکانها مد نظر دارد./111
انتهای پیام/