وي با اشاره به اينکه افزايش کارايي سازمان و عوامل اجرايي مستقر در مناطق مختلف کشور و همچنين اتخاذ تصميمات کلان درخصوص امور اجرايي از ديگر اهداف تشکيل اين شورا بوده است، اظهار داشت: اين تصميمات کلان در اين مدت شامل دوره هاي آموزش صنايع دستي، برگزاري و يا مشارکت در نمايشگاهها و جشنوارهها و ايجاد شهرکهاي صنايعدستي بوده است.
معاون اداره کل توسعه و ترويج اين معاونت ادامه داد: ترکيب شوراي فني صنايع دستي در استانها در وهله اول متشکل از رئيس سازمان استان به عنوان رئيس شورا، معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي به عنوان دبير شورا است.
بهادري تصريح کرد: همچنين ساير معاونان سازمان استان به همراه کارشناسان مرتبط به عنوان اعضاي شوراي فني صنايعدستي استان انتخاب شدهاند.
وي با بيان اينکه حسن تشکيل شوراي فني استانها، اجرايي شدن بسياري از تصميماتي است که قبل از رسيدن به مرحله اجرا در اين شورا مورد بررسي کارشناسي قرار ميگيرد، گفت: اين شورا بسياري از تصميمهايي که به سختي در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي اتخاذ ميشد، را ميکند.
آرش بهادري در ادامه يادآور شد: اولين دستورالعمل اجرايي شوراي فني صنايعدستي ابتداي سالجاري به استانها ارسال و پس از جمع آوري نقطه نظرات کارشناسي و اصلاحيه آن در اواخر آذر ماه به استانها ارسال شده است.
معاون اين اداره کل خاطرنشان کرد: اين شورا در ستاد نيز با مسئوليت معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي و عضويت مديران کل ستادي حوزه معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي تشکيل ميشود./111
انتهای پیام/