وي افزود:همچنين قرار است قفسه هايي به مبلغ 60 ميليون تومان(ساخت کشور آلمان) با امکانات مجهز براي نگهداري هر چه بهتر مردان نمکي خريداري شود که براي خريد آنها از سازمان يونسکو در خواست اعتبار شده است.
فرخي ادامه داد: اميدواريم با دريافت اعتبار براي خريد قفسهها مردان نمکي در شرايطي بهتر از شرايط فعلي نگهداري شوند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان زنجان با بيان اينکه در صورت توان براي تمام موزه هاي استان از اين نوع قفسهها خريداري مي کنيم، خاطرنشان کرد: نمي توان گفت با خريد قفسه ها تمام مشکلات حل ميشوند بلکه نياز به تحقيقات بيشتري در اين زمينه وجود دارد.
وي با اعتقاد بر اينکه بايد تحقيقات بيشتري بر روي مردان نمکي صورت گيرد،افزود: براي پي بردن به شرايط بهتر نگهداري مردان نمکي نياز به پژوهشي گسترده در سطح دنيا داريم و به همين منظور کارشناسان استراليايي،اتريشي و آلماني در اين راستا به ما کمک ميکنند.
به گفته رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان زنجان مردان نمکي در موزه عمارت ذوالفقاريها نگهداري ميشوند.
خاطرنشان مي شود؛تا کنون شش جسد نمکي از معدن چهرآباد زنجان کشف شده است،نخستين جسد در زمستان سال 1372 که به نام مرد نمکي شهرت يافت، مرد نمکي دو و سه به صورت اتفاقي و طي کار باطله برداري بولدوزر توسط معدن کاران در سال 1383 و مردان نمکي چهار و پنج طي کاوشهاي باستان شناسي در سالهاي 1383 و 84 کشف شدهاند. ششمين مرد نمکي هم طي بارندگيهاي خرداد ماه سال 86 نمايان شد که مجدداً با نمک پوشانده و مدفون شد. طبق نتايج بدست آمده از بررسيهاي انجام شده مشخص شده است که تمامي اين مردان نمکي از کارگران و معدن کاراني بودهاند که در نتيجه ريزش معدن کشته و مدفون شدهاند.
/117
انتهای پیام/