فريبرز دولت آبادي در ادامه خاطرنشان کرد: باتوجه به بررسيهاي انجام شده توسط معاونت ميراث فرهنگي مشکل خاصي حريم و محدوده زندان قصر را تهديد نميکند.
به گفته اين مقام مسوول در معاونت ميراث فرهنگي: در حقيقت شهرداري منطقه قصد دارد به جاي ساختمانهاي تخريب شده نيروي انتظامي، يک سري ساختمان جديد در امتداد خيابان مطهري از کنار زندان قصر احداث کند.
وي با اشاره به اين که هم اکنون مباحثي مانند امتداد مسير خيابان مطهري و شيوه مرمت زندان قصرتوسط کارشناسان ميراث فرهنگي درحال بررسي است اظهارداشت: اساساً هر پروژه اي در مقياس شهر به رايزني، هماهنگي، تضارب آرا و تعاملات لازم نيازمند است که خوشبختانه در مورد اين پروژه مشکل خاصي وجود ندارد.
با ايجاد حکومت ديکتاتوري رضاشاه، سرتيپ درگاهي، رئيس نظميه، يک محل وسيع را براي ايجاد زندان تهران تقاضا کرد. قصر وسيع قاجار (حدفاصل سه راه زندان، پل سيدخندان، خيابان شريعتي و خيابان پليس فعلي) محلي بود که براي اينکار در نظر گرفته شد بود که داراي ساختمانهاي قديمي و وسيع و متروکه بود. مجموعه که در سال ۱۱۶۸ خورشيدي ساخته شده بود، محل مناسبي براي ايجاد زندان تشخيص داده شد و بين ارتش، مخابرات و زندان تقسيم شد. اين زندان در اوائل دهه هشتاد تعطيل و هم اکنون به عنوان باغ موزه قصر مورد بازديد عموم قرار گرفته است. /118
انتهای پیام/