مسعود شريفي ادامه داد: بر اساس شاخصهايي که ادارات کل معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي اعلام کردهاند امور استانهاي اين معاونت به ارزيابي عملکرد معاونتهاي هنرهاي سنتي و صنايعدستي سراسر کشور پرداخته است.
وي با اشاره به اينکه واحد توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي ايجاد خانههاي ترويج روستايي صنايعدستي، آموزشهاي کوتاه مدت، متوسطه و علمي کاربردي را در وهله اول ارزيابي خود مورد توجه قرار داده است، اظهار داشت: مکاتبه براي ثبت ميراث ناملموس صنايعدستي، فعاليتهاي توسعه و ترويجي صنايعدستي استان، فعاليتهاي مربوط به آموزش مجازي استانها نيز توسط اين اداره کل مورد ارزيابي قرار گرفته است.
اين مقام مسئول تصريح کرد: صدور و تمديد مجوزهاي سه گانه صنايعدستي، مستندسازي و مستندنگاري رشتههاي صنايعدستي، انجام پژوهشهاي مرتبط با اين بخش، حضور پررنگ در صدا و سيماي استان و ميزان تعامل استان با امور استانهاي حوزه معاونت توسط اداره کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي ملاک ارزيابي قرار گرفته است.
شريفي با بيان اينکه در اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني نيز در درجه اول برگزاري نمايشگاه صنايعدستي و مشارکت در نمايشگاهها و ايجاد و حمايت از تشکلها مورد توجه بوده است، گفت: بيمه هنرمندان صنايعدستي و تجليل از هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي در سطح استانها از ديگر ملاکهاي مورد توجه در اين اداره کل براي ارزيابي نهايي بوده است.
وي در ادامه اظهار داشت: با ارزيابيهاي انجام شده و بررسي اطلاعات نهايي، استان ادبيل در تمامي شاخصهاي ارائه شده از سوي معاونت هنرهاي سنتي کشور، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
مشاور معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي افزود: استانهاي چهارمحال و بختياري، اصفهان، همدان و قزوين در رتبههاي بعدي قرار گرفتهاند.
مسعود شريفي خاطرنشان کرد: در اين ارزيابيها امتياز نهايي استانهاي اردبيل، چهارمحال بختياري و اصفهان به ترتيب 10/298، 15/292 و 87/287 بوده است.
111/
انتهای پیام/