وي با اشاره به اينکه بانک اطلاعات صنايعدستي به عنوان يک اقدام جامع در دولت نهم مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: تا پايان سال 87، بيش از 121 هزار دکورد در اين بانک به ثبت رسيده است.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت ادامه داد: بيشترين رکورد ثبت شده در اين بانک در گام اول مربوط به صدور کارت شناسايي و بعد از آن آمار مربوط به آموزش ديدگان صنايعدستي است.
رحمتي با بيان اينکه اطلاعات مربوط به اعلاميههاي تأسيس کارگاههاي توليدي نيز قابل قبول بوده است، گفت: بيشترين رکورد ثبت شده در اين بخش مربوط به اطلاعات کارگاههاي توليدي استان تهران با يک هزار و 166 رکورد است.
وي تصريح کرد: در حال حاضر اطلاعات مربوط به پروانه کارگاهي 28 استان کشور در اين بانک موجود است و تنها استانهاي کرمانشاه و لرستان اطلاعات ثبت شدهاي در اين بخش ندارند.
مدير کل حفظ و احياء معاونت با تأکيد بر اينکه اطلاعات ثبت در اين بخش بين 3 رکورد تا يک هزار و 166 رکورد در نوسان است، افزود: کمترين رکورد ثبت شده در بخش اعلاميه تأسيس کارگاهي مربوط به استان کردستان با 3 رکورد بوده است.
يحيي رحمتي در ادامه اظهار داشت:جزء اطلاعات مربوط به اعلاميه تأسيس، آمار کلي تعاونيهاي مرتبط با صنايعدستي، بانک اطلاعاتي صنعتگران و هنرمندان صنايعدستي براي صدور کارت شناسايي، فرم ارائه تسهيلات بانکي به هنرمندان، آموزش ديدگان مراکز آموزشي و مشخصات کارگاههاي توليدي صنايعدستي از جمله اطلاعات موجود معاونتهاي صنايعدستي را در اين بانک است.
وي خاطرنشان کرد: همچنين در بخش تمديد اعلاميههاي تأسيس کارگاهي نيز 346 رکورد به ثبت رسيده است که بيشترين رکورد در اين بخش مربوط به استان قم با 69 رکورد است./111
انتهای پیام/