به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت، ابراهيم عزيزي معاون توسعه مديريت سرمايه انساني رياست جمهوري در بخشنامه اي به کليه دستگاههاي اجرايي مشمول قانون مديريت خدمات کشوري اعلام کرد: مصوبات شوراي توسعه مديريت و سرمايه انساني در خصوص جداول امتيازات فصل دهم قانون مديريت خدمات کشوري و نحوه تطبيق کارمندان با جداول مذکور و همچنين دستورالعمل بند (9) ماده (68) قانون و کمکهاي رفاهي مستقيم و غير مستقيم که در جلسه مورخ 9/2/1388 بنا به پيشنهاد معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور و به استناد اختيار حاصل از جزء \"ب \" بند (11) ماده واحده قانون بودجه سال 1388 کل کشور و ماده (67) قانون مديريت خدمات کشوري تصويب و به تاييد رئيس جمهور رسيده است، براي اجرا ابلاغ مي‌شود.

کليه دستگاههاي اجرايي مشمول مکلفند اقدامات لازم را براي تطبيق کارمندان خود با قانون مزبور و اجراي دستورالعملهاي پيوست و صدور احکام کارگزيني آنان از تاريخ اجرايي شدن فصل دهم 1/1/1388 ) معمول و ليست حقوق و مزايا و ساير اطلاعات لازم را حداکثر تا تاريخ 25/2/1388 به خزانه داري کل کشور ارسال نمايند تا حقوق فروردين و ارديبهشت ماه کارمندان حداکثر تا تاريخ 28/2/1388 بر اين اساس پرداخت شود.

شوراي توسعه مديريت و سرمايه انساني در جلسه مورخ 9/2/1388 بنا به پيشنهاد معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور و به استناد جزء \"ب \" بند (11) ماده واحده قانون بودجه سال 1388 کل کشور، جداول امتياز حق شغل، فوق العاده مديريت، حق شاغل و فوق العاده هاي موضوع بندهاي 1، 2 ، 3 ، 4، 7 و 9 ماده (68) قانون مديريت خدمات کشوري و دستورالعمل نحوه تطبيق کارمندان با جداول فوق را به شرح زير تصويب کرد:

فصل يکم: جداول امتيازات فصل دهم قانون مديريت خدمات کشوري
1- جدول حق شغل: امتياز حق شغل مشاغل دستگاههاي اجرايي، بر اساس اهميت و پيچيدگي وظايف و مسئوليتها، سطح تخصص و مهارتهاي مورد نياز، بر اساس جدول شماره يک براي اجرا از 1/1/1388 به شرح ذيل تعيين مي شود:
تبصره: امتياز حق شغل مشاغل آموزشي تمام وقت وزارت آموزش و پرورش و مشاغل بهداشتي و درماني وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، با توجه به طبقه و رتبه شغلي مربوط با ضريب (1.1) محاسبه مي شود.

2- امتياز فوق العاده مديريت هر يک از عناوين مديريت و سرپرستي ( مديران حرفه اي) متناسب با پيچيدگي وظايف و مسئوليتها، حيطه سرپرستي و نظارت و حساسيتهاي شغلي و ساير عوامل مربوط بر اساس جدول شماره دو تعيين مي شود.
تبصره 1- دستگاههاي اجرايي موظفند عناوين مشاغل مديريتي و سرپرستي خود را با توجه به عوامل مندرج در بند (2) دستور العمل به گونه اي مشخص نمايند که حداقل 50 درصد از مشاغل مذکور درسطح يک و حداکثر 20 درصد آنان در سطح سه تخصيص يابند.

3- امتياز حق شاغل کارمندان بر اساس عوامل تحصيلات، سنوات خدمت و تجربه، دوره هاي آموزشي و مهارتها و تواناييهاي فردي بر اساس جدول شماره سه تعيين مي شود.

4- ايثارگران شاغل در دستگاههاي اجرايي که از تسهيلات ايثارگري موجود در قوانين و مقررات موضوعه بهره مند نشده اند و همچنين ايثارگراني که از تاريخ 1/1/1388 به استخدام دستگاههاي اجرايي در مي آيند حسب مورد ايثارگري به تصريح بند (2) ماده (68) قانون، از امتيازات جدول شماره 4 بهره مند مي شوند.
تبصره: در صورتي که کارمند از اجتماع حالات ايثارگري برخوردار باشد، بالاترين امتياز مربوط به يکي از آنها مبناي تعيين امتياز قرار گرفته و 25 درصد از امتياز حالات ديگر ايثارگري، به امتياز ايثارگري وي اضافه خواهد شد، مشروط بر آنکه امتياز ايثارگري آنان از سقف 1500 امتياز تجاوز ننمايد. امتياز کارمندان ايثارگري که از تاريخ 1/1/1388 در دستگاههاي اجرايي اشتغال مي يابند و يا از تسهيلات ايثارگري موجود در قوانين و مقررات موضوعه بهره مند نشده اند، بر اساس ساز و کار مذکور محاسبه مي شود، در هر صورت ميزان دريافتي ايثارگران که بابت ايثارگري در مقررات گذشته دريافت داشته اند، نبايد کاهش يابد.

5- به استناد بند ( 2) ماده (68 ) قانون مديريت خدمات کشوري امتياز دارندگان نشانهاي دولتي به شرح زير تعيين مي شود:
الف - دارندگان نشان عالي 800 امتياز
ب- دارندگان نشان تخصصي و عمومي درجه 1 650 امتياز
ج- دارندگان نشان تخصصي و عمومي درجه 2 500 امتياز
د-دارندگان نشان تخصصي و عمومي درجه 3 400 امتياز
تبصره: در صورتي که کارمند داراي بيش از يک نشان دولتي باشد جمع امتياز نشانهاي دولتي با رعايت حداکثر سقف امتياز ( 800 امتياز) بلامانع است.

6- تا تصويب و ابلاغ دستورالعملهاي مربوط به نحوه تعيين و تخصيص امتياز، درصد يا مبالغ مربوط به فوق العاده اشتغال خارج از کشور، سختي کار و کار در محيط هاي غير متعارف، مناطق کمتر توسعه يافته، بدي آب و هوا، نوبت کاري، مبلغ تضمين، کسر صندوق، فوق العاده محل خدمت ( جابجايي محل خدمت)، مبالغ مقطوع تعيين شده مندرج در آخرين حکم کارگزيني سال 1387 کارمندان و هزينه سفر در اين سال، مبناي پرداخت براي سال 1388 مي باشد.

7- مبالغ مربوط به فوق العاده هاي محروميت از تسهيلات زندگي مناطق مرزي و فوق العاده جذب مناطق محروم و دور افتاده تحت عنوان فوق العاده مناطق کمتر توسعه يافته، قابل پرداخت مي باشد.

پس از تصويب و ابلاغ فهرست مناطق کمتر توسعه يافته از سوي هيئت وزيران پرداخت مبلغ مذکور بر اساس فهرست مصوب و ضوابطي خواهد بود که از سوي شوراي توسعه مديريت و سرمايه انساني اعلام مي شود.

8- کمک هزينه هاي فوت و ازدواج بر اساس مقررات موجود و بر مبناي حکم کارگزيني کارمند در پايان سال 1387 پرداخت مي شود.

9- کارمنداني که در سال 1388 حائز شرايط استفاده از موارد مندرج در بندهاي 6 ، 7 و 8 شوند، همانند کارمندان مشابه در سال 1387 با آنان رفتار خواهد شد.

10- تا ابلاغ دستورالعمل هاي مربوط به تعيين فوق العاده ماموريت و ساير هزينه هاي روزانه مامورين اعزامي دستگاههاي اجرايي مشمول اين قانون به خارج از کشور، مفاد تصويب نامه شماره 27395/ت 14587 ه مو ت 24/5/1375 هيئت وزيران و اصلاحات بعدي آن براي اجرا ملاک عمل مي باشد.

11- تا ابلاغ دستورالعمل هاي مربوط به تعيين فوق العاده ماموريت روزانه کارمندان، ميزان فوق العاده مذکور به ازاي هر روز ماموريت معادل يک سي ام حقوق و فوق العاده هاي مشمول کسور بازنشستگي قابل پرداخت مي باشد. ساير موارد مطابق آيين نامه فوق العاده روزانه موضوع بند (ث) ماده (39 ) قانون استخدام کشوري مصوب 24/6/1352 و اصلاحات بعدي آن خواهد بود.

12- کمک هزينه عائله مندي و اولاد به ترتيب 810 و 210 امتياز به ازاي هر اولاد، حداکثر تا سه اولاد قابل محاسبه مي شود. /100

انتهای پیام/

کد خبر 1388022326