استفاده از الگوهاي باستان شناسي نظري در نمايشگاه نمادهاي سرزمين ما

به گزارش ميراث آريا (chtn) مسئول نمايشگاه نمادهاي سرزمين ما در مراسم گشايش اين نمايشگاه با بيان اين مطلب افزود: هدف از برگزاري اين نمايشگاه نمايش عمومي کشفيات صورت گرفته در طول چهار سال اخير از مراکز استان ها و انتقال آنها به موزه ملي بود.

سيما ميري در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به رسالت موزه ها درامر آموزش اين نمايشگاه ، موجب شد تا ارتباط نزديکتري بين موزه ها و مراکز سازمان و سايت هاي تاريخي و ديگر مراکز علمي ايجاد شود.

وي با اشاره به جمع آوري و گردآوري اشياي ياد شده و نمايش عمومي آنها اظهار داشت: در اين نمايشگاه تلاش کرديم از الگوهاي باستان شناسي نظري به شناخت بيشتر آنها بپردازيم.

ميري با بيان اين که برگزاري اين نمايشگاه خلاءهاي موجود در باستان شناسي مناطق مختلف کشور را پرمي کند تصريح کرد: با تشکيل کارگروه هايي متشکل از کارگروه هماهنگي با شهرستان ها،امناي اموال فرهنگي ،مستندنگاري ،‌چيدمان اشياء اين نمايشگاه برنامه ريزي و برگزار شد.

مسئول نمايشگاه نمادهاي سرزمين ما اضافه کرد: قديمي ترين آثار موجود در اين نمايشگاه مربوط به دست افزارسنگي مربوط به قلعه بزي اصفهان و جديدترين اثر بافت تاريخي قاجاري مربوط به يزد است./118

انتهای پیام/

کد خبر 1388022837