افزايش ميزان ريالي اعطاي بن‌هاي غير نقدي صنايع‌دستي بانک‌ها

به گزارش ميراث آريا(chtn)، مهدي کيايي ضمن بيان اين مطلب گفت: پيرو سياست‌هاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌ستي مبني بر ايجاد بسترهاي مناسب براي عرضه و فروش محصولات صنايع‌دستي اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني به منظور حمايت از توليد کنندگان، فروشندگان و تشکل‌هاي صنايع‌دستي با برپايي نمايشگاه هاي مختلف اقدامات قابل توجه اي با هدف پيشبرد سياست‌اي دولت خدمتگزار پيش بيني کرده است.

وي برپايي بازارچه‌هاي نوروزي را در 313 منطقه سطح کشور از بزرگترين موفقيت‌هاي اين اداره کل در فروردين ماه سال 88 اعلام کرد و افزود: با برنامه ريزي‌هاي مدون، در تابستان سال جاري با آغاز سفرهاي تابستاني، طرح جوايز بانک‌ها و برپايي نمايشگاه هاي مختلف ميزان فروش اقلام صنايع‌دستي افزايش مي يابد.

مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت ادامه داد: در راستاي سياست‌هاي اجرايي دولت و بر اساس دستور مستقيم رييس جمهور در 28بهمن ماه سال 85 در خصوص استفاده از کالاهاي صنايع‌دستي در سبد جوايز غير نقدي بانک‌ها و تهيه هداياي دستگاه‌هاي دولتي، اين اداره کل با بر قراري ارتباط صحيح با تمامي روساي بانک‌هاي عامل، برندگان جوايز غير نقدي بانک‌ها و عاملان فروش صنايع دستي استاني دستورالعملي تهيه و به معاونت هاي استاني ارسال کرد.

کيايي تصريح کرد: بر اساس اين دستورالعمل نظارت مستقيم معاونت‌هاي استاني براين امر، مقرر شد معاون صنايع‌دستي استان به بازديد، معرفي، نظارت و کنترل دقيق بر قيمت فروش و کيفيت کالاهاي صنايع‌دستي بپردازد.

وي با اشاره به اينکه در اين راستا تفاهم نامه‌اي نيز ترجيحاً با اتحاديه، تعاوني و يا فروشگاه‌هاي معتبر صنايع‌دستي به تفکيک شهرستان‌هاي تابعه استان تحت مديريت خود انعقاد کنند، اظهار داشت: طي اين تفاهم نامه 7 اتحاديه، 32 تعاوني و 129 فروشگاه صنايع‌دستي به بانک‌هاي عامل معرفي شده است.

اين مقام مسئول افزود: اين اداره کل ضمن ابلاغ تخفيف 10 درصدي به برندگان بن‌‌هاي صنايع‌دستي به تمامي فروشگاه‌هاي معرفي شده به جوايز بانک‌ها، فروشگاه‌ها را موظف به نصب بارکد قيمت و شناسنامه کالا با نظارت دقيق معاونان هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کردند.

مهدي کيايي در در ادامه اظهار داشت: با انجام اقدامات پيش بيني شده در اجراي مصوبه در سراسر کشور توانستيم مشکلات گذشته را مرتفع و بهبود بخشيده و اعتماد سازي در بانک‌هاي کشور ايجاد کنيم.

مدير کل حمات از توليد و بازرگاني معاونت هنرهاي سنتي خاطرنشان کرد: در سال 88 بخشي از جوايز غير نقدي بانک‌ها در قالب بن کارت و کمک هزينه خريد صنايع‌دستي به ارزش يک ميليون ريالي، دو ميليون ريالي وپنج ميليون ريالي در قرعه کشي حساب‌هاي پس انداز قرض الحسنه بانک‌هاي کشور در نظر گرفته شده است.

وي ياد آور شد: کل مبلغ ريالي در نظر گرفته شده به جوايز صنايع‌دستي در بانک‌هاي (ملي–تجارت– اقتصاد نوين– سپه- ملت)در سال 88 (000/000/850/12) است که نسبت به اقدام مشابه سال 87 دو برابر رشد داشته است.

کيايي ابراز اميدواري کرد: تعداد فروشگاه‌هاي صنايع‌دستي براي معرفي به بانک‌هاي عامل در سال 88 نيز در برخي از استان‌هاي کشور نسبت به سال گذشته افزايش چشمگيري مي‌يابد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1388023015