وي با اشاره به فعاليت پژوهشي ارزشمند دانشجويان حاضر در اين کنگره گفت: کمتر کشوري طي يک دوره توانسته است چنين رشدي داشته باشد و در اين رابطه کشورهاي محدودي بودند که طي يک دوره چند ساله با رشد 20 درصدي مقالات علمي، رکورد بينظيري را به جا گذاشتهاند.
لنکراني با اشاره به وضعيت توليدات مقالات در10سال پيش گفت: در سال 79 توليد مقالات علمي که در نمايههاي بينالمللي به ثبت رسيده است به عدد 300 نميرسيد اما سال گذشته بيش از 4 هزار مقاله علمي از ايران در نمايههاي بينالمللي ثبت شده است و امروز بعد از کشور ترکيه، کشورمان بيشترين توليد مقالات علمي را در منطقه مديترانه شرقي به خود اختصاص داده است.
وي افزود: با اين وجود براي ادامه هدفمند اين مسيرنقشه جامع علمي کشور درحال تدويناست تا اين مسير با نگاه جامعتري پيگيري شود.
لنکراني در ادامه گفت: امسال علاوه بر تدوين نقشه علمي جامع کشور، با هدف ارزش افزايي پژوهش هاي دانشجويي آييننامه تسهيلات و امتيازات استعدادهاي درخشان دانشگاههاي علوم پزشکي باز نگري مي شود و با ايجاد زمينه براي ادامه تحصيل در رشتههاي دکترا زمينه مناسبي براي ارتقاي سطح علمي تحقيقات در رشتههاي علوم پزشکي ايجاد خواهد شد .
لنکراني در پايان با اشاره به فعاليت چشمگير کميتههاي دانشجويي دانشگاههاي علوم پزشکي گفت: اين کميتهها در سال اخير سهم مؤثري ايفاء کرده اند و به طريقي موتور حرکتي دانشگاهها محسوب ميشوند.
گفتني است: دهمين کنگره ساليانه کشوري و بينالمللي دانشجويان علوم پزشکي به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي ايران با حضور 1100 نفر دانشجوي پژوهشگر از ايران و 35 کشور جهان در تاريخ 29 ارديبهشت آغاز و يک خرداد ماه نيز به کار خود پايان داد. /100
انتهای پیام/