وي افزود: برنامه ساماندهي مطالعات و پژوهشها در حوزه جوانان که وزارتخانههاي علوم، تحقيقات و فناوري و بهداشت، درمان و آموزش پزشکي مسئول اجراي آن هستند، داراي دو رکن اساسي تربيت نيروي انساني و متخصص در امور جوانان و نهادسازي پژوهشي در حوزه جوانان است. راهاندازي رشته مطالعات جوانان در مقطع کارشناسي ارشد در دانشگاههاي تهران و بيرجند و دکترا در حوزه علميه قم و تاسيس مراکز و موسسات پژوهشي ويژه مسايل جوانان در اين برنامه مورد توجه قرار گرفته است.
اسحاقي از راهاندازي 15 مرکز مطالعات جوانان در کشو خبر داد و اظهار داشت: اين مراکز در سطوح تخصصي و ملي_ منطقهاي در دانشگاههاي تهران، علامه طباطبايي، شهيد بهشتي، الزهرا (س)، علوم پزشکي، امام صادق (ع)، علوم پزشکي بوشهر، شيراز و فردوسي مشهد راه اندازي شدهاند. همچنين در سطح بينالمللي براي راهاندازي مرکز مطالعات جوانان کشورهاي عضو اکو و جهان اسلام مذاکراتي صورت گرفته است.
وي آينده پژوهي را براي شناخت نياز و خواستههاي جوانان مهم دانست و تصريح کرد: بحث آينده پژوهي از سال 84 در سازمان ملي جوانان مورد توجه قرار گرفته است. هر جوان بايد سناريوي آينده خود را ترسيم کند از اين رو بايد جواناني آينده پژوه در کشور تربيت شوند که مسايل مربوط به جوانان و تغييرات آن مسايل در آينده را قبل از وقوع شناسايي کنند. /100
انتهای پیام/