رئيس سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي افزود: هنرمندان تواناي استان آذربايجان شرقي در اين نمايشگاه نيز مانند ساير نمايشگاههاي منطقه اي و ملي حضوري چشمگير خواهند داشت.
محمدي علت اين امر را لزوم آشنايي مردم و به خصوص نسل جوان با تاريخ فرهنگي و هنري منطقه و گذشته پرافتخار ايران زمين و آذربايجان دانست و تصريح کرد: براي آشنايي مردم با هنرهاي سنتي و صنايع دستي ، حضور در نمايشگاهها يکي از بهترين راههاي انتقال پيام است.
وي افزود: شرکت در نهمين نمايشگاه منطقه اي و توانمندي هاي صنايع دستي استان اردبيل براي آشنايي بيشتر و ايجاد علاقمندي در مردم است زيرا ديدن فعاليت هنري به شکل زنده مي تواند تاثير دوچنداني در ذهن و فکر مخاطب داشته باشد.
محمدي صنايع دستي را هنر صنعتي کم هزينه و درآمد زا معرفي و تصريح کرد: اگر مردم و نسل جوان با ظرافت ها و جذابيت هاي اين رشته ها آشنا شوند، صدها شغل مختلف را مي توان در جامعه ايجاد يا احيا کرد و براي دستيابي به بازار هاي داخلي و خارجي برنامه ريزي کرد تا ازاين رهگذار هم کشور به رشد و بالندگي برسد و هم هنر هاي زيبا و اصيل جاي جاي ايران زمين از گزند فراموشي مصون بمانند.
رئيس شوراي فني صنايع دستي استان با اشاره به دريافت چهار نشان مهر اصالت براي آثار و دست ساخته هاي هنرمندان تواناي استان، اين امر را ناشي از افزايش توجه به مقوله هنرهاي سنتي و صنايع دستي دانست و ابراز اميدواري کرد با برگزاري نمايشگاههاي منطقه اي و کشوري و بين المللي و معرفي شايسته آثار، به موفقيت هاي بيشتري در اين زمينه دست يابيم.
لازم به ذکر است نهمين نمايشگاه منطقه اي و توانمندي هاي صنايع دستي استان اردبيل 25 الي 29 خرداد ماه سال جاري ، همچون سال هاي گذشته در شهرستان مشکين شهر برگزار خواهد شد./106
انتهای پیام/