ساسان قاسمي ادامه داد: اشتغالزايي در بخش صنايعدستي کشور نياز به صرف هزينههاي بالايي ندارد و امکان پرداختن به اين رشتهها در محل زندگي هنرمندان نيز امکان پذير است.
وي با اشاره به اينکه برنامه ريزي آموزشي در زمينه هنرهاي سنتي و صنايعدستي براي زنان سرپرست خانوار، معلولان، مدد جويان و خانوادههاي تحت پوشش بهزيستي به عنوان يکي از مفاد تفاهمنامه اين دو حوزه مطرح است.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت تصريح کرد: همچنين در راستاي حفظ و احياء رشتههاي صنايعدستي از طريق اين تفاهمنامه گامهايي برداشته ميشود.
قاسمي با بيان اينکه تفاهمنامه مشترک معاونت هنرهاي سنتي و سازمان بهزيستي کشور حفظ و احياء هنرهاي سنتي و صنايعدستي از طريق آموزش و مهارت آموزي به معلولان و مدد جويان را مورد توجه قرار داده است.
وي در ادامه اظهار داشت: مشارکت در زمينه برگزاري سمينارها، همايشها و نمايشگاههاي ملي و بين المللي نيز با انعقاد تفاهمنامه مذکور امکان پذير شده است.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي افزود: اين معاونت با همکاري سازمان بهزيستي کشور بستر سازي و مشارکت در ايجاد فضاهاي فروشگاهي براي فروش توليدات صنايعدستي معلولان و مددجويان را نيز در دستور کار خود قرار داده است.
ساسان قاسمي خاطرنشان کرد: بررسي راهکارها و سياستهاي تشويقي و حمايتي به منظور اعتلاي جايگاه معلولان و مددجويان بهزيستي در جامعه از طريق آموزش هنرهاي سنتي و صنايعدستي نيز امکان پذير ميشود.
ساسان قاسمي ياد آور شد: تفاهمنامه مذکور در جهت کاهش ميزان بيکاري و ايجاد اشتغال مولد و در آمد زا و فرصتهاي شغلي براي توسعه آموزش و ارتقاء مهارت مربيان و فراهم کردن امکان آموزش به معلولان و مددجويان سازمان بهزيستي منعقد شده است./111
انتهای پیام/