سعيد زاويه ادامه داد: مراکز استانهاي اصفهان، آذربايجان غربي، مرکزي، سيستان و بلوچستان، تهران، آذربايجان شرقي، زنجان، قم، اردبيل، همدان و کردستان ميزبان مراکز آموزشي و پژوهشي ايرانيان هستند.
وي با اشاره به اينکه دانشجويان رشتههاي صنايعدستي به دو شکل ترمي و پودماني در اين مراکز تحت آموزش رشتههاي مختلف و مزيت دار صنايعدستي قرار گرفتهاند، اظهار داشت: آغاز فعاليت مراکز آموزشي اين موسسه در استانهاي مختلف به يک دهه گذشته مربوط ميشود.
مدير عامل اين موسسه تصريح کرد: از زمان آغاز به فعاليت اين مراکز در استانهاي مختلف طبق اطلاعات موجود در حدود 5 هزار دانشجو فارغ التحصيل شدهاند.
زاويه با بيان اينکه بعد از ادغام سازمان صنايعدستي در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري بخشي از فعاليت آموزشي سازمان به اين موسسه واگذار شد، گفت: اين موسسه تلاش کرد در بخش آموزش رشتههاي صنايعدستي، رشتههاي بومي و اشتغالزا را در مرکز توجه قرار دهد.
وي در ادامه اظهار داشت: موسسه آموزشي و پژوهشي ايرانيان در طول اين سالها تلاش کرده است در بخش آموزش رشتههاي صنايعدستي طوري فعاليت کند که دانشجويان پس از فارغ التحصيلي از زمينههاي لازم براي ورود به واحدهاي کاري برخوردار باشند.
اين مقام مسئول افزود: رشتههايي چون هنرهاي چوبي، نقاشي، صنايعدستي در مقطع کارشناسي، سراميک، خط توليد سراميک و صنايع شيشه به صورت ترمي در مراکز مختلف اين موسسه در حال آموزش است.
سعيد زاويه اضافه کرد: در بخش آموزشهاي پودماني نيز رشتههايي چون سراميک، نقاشي و خط توليد سراميک آموزش داده ميشود.
مدير عامل موسسه آموزشي و پژوهشي ايرانيان خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه در کشور ما بيش از 250 رشته صنايعدستي فعاليت ميکند اين موسسه در تلاش است آموزش در رشتههاي مختلف که امکان اشتغالزايي بيشتري دارد در دستور کار خود قرار دهد.
وي ياد آور شد: طراحي رشتههاي جديد صنايعدستي با توجه به نياز دانشجويان مورد توجه موسسه آموزشي و پژوهشي ايرانيان است./111
انتهای پیام/