جانشين دبيرکل ستاد اظهار داشت: با توجه به هماهنگي هاي به عمل آمده بين ستاد و سازمان حج، در سال گذشته تنها 4 مورد دستگيري مربوط به مواد مخدر در کشور عربستان انجام شده است و با توجه به توافقي که بين ستاد و سازمان حج انجام شد، به اين نتيجه رسيديم که مي بايست سرمايه گذاري مناسبي در خصوص آموزش هاي لازم قبل از حج انجام شود که در اين صورت اثرات مثبتي را به دنبال خواهد داشت.
طاهري گفت: براي اينکه وجهه جمهوري اسلامي ايران در مقابل کشور عربستان خدشه دار نشود، نسبت به بازرسي ساکها و اشيا همراه مسافران از طرق دستگاههاي xray و سگهاي موادياب و... فعاليت هاي مناسب و دقيقي در حال انجام است و قصد داريم با کمک سازمان حج و مديران کاروانها به صورتي اقدام نمائيم که حتي يک مورد دستگيري در مناسک حج نداشته باشيم تا وجهه کشورمان خراب نشود.
وي ادامه داد: ما در مناسک حج با مسئله اي با عنوان قاچاق روبرو نيستيم و تنها مشکل موجود در اين زمينه اين است که برخي حجاج فقط براي مصرف خودشان، آن هم از روي بي توجهي و عدم اطلاع از قوانين، اقدام به اين کار مي کنند که بايد براي برخورد با اين موضوع به صورت دقيق و علمي تري اقدام نمائيم.
وي به تشريح اقدامات راهبردي در اين رمينه پرداخت و گفت: با شناسايي افراد معتاد و راهنمايي آنان به مراکز درماني از 2 يا 3 ماه قبل از شروع مناسک حج مي توانيم آنان را تحت درمان قرار دهيم تا نسبت به سالم سازي و ترک اعتياد خود اقدام نمايند تا انشاء ا.. در اين سفر مشکلي برايشان بوجود نيايد.
جانشين دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه گفت: شوراهاي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استانهاي کشور برنامه ريزي هاي آموزشي و تخصصي را در اين خصوص از جمله شناسايي افراد مبتلا و ... را انجام داده اند و اين شوراها با هماهنگي مديران کل سازمان حج و زيارت، آموزشهاي لازمي را در اين خصوص به مديران کاروانها ارائه خواهند کرد و اين روش مي تواند کمک شايان توجهي به حل مسئله مواد مخدر نمايد./100
انتهای پیام/