به گزارش ميراث آريا (chtn) ، \" محمد مهدي تدين\" با اعلام اين خبرافزود:در يک طبقه بندي کلي هزينه هاي درماني براي بيمه شدگان به دو گروه تقسيم مي شود: يکي هزينه درماني بستري است که در بيمارستان ها براي بيمه شدگان وجود دارد و ديگري هزينه خدمات سرپايي است که بيشتر خدماتي مانند: دارو، راديولوژي و پاراکلينيک و ... را در بر مي گيرد.

وي با بيان اينکه صندوق بيمه ايرانيان در حال حاضر يک اختلاطي از مجموع صندوق خويش فرما و صندوق بيمه بستري شهري است گفت: اين بيمه مسوول تحت پوشش قرار دادن افراد بي بضاعت است.

کساني که قبلاً تحت پوشش بيمه بستري شهري بودند و به جز خدمات بيمارستاني (بستري) خدمات ديگري دريافت نمي کردند، اکنون همانند ساير صندوق هاي بيمه اي اين سازمان از کليه خدمات درماني تحت پوشش بهره مند مي شوند که اين موضوع در راستاي بحث عدالت در سلامت است که تمامي افراد جامعه بايد از مزاياي خدمات سلامت بطور يکسان بهره مند گردند.

تدين گفت: تحقق اين امر موجب شد که پرداخت حق بيمه صندوق خويش فرما به 50 درصد کاهش يابد و مصوب شد تا با پرداخت 50 درصد حق بيمه خويش فرمايان اين صندوق شروع به کار کرده و خدمات درماني را به بيمه شدگان ارائه کند.

وي افزود: دولت نيز در اين زمينه منابعي را به صندوق اختصاص داد تا در اين راستا کسانيکه بر اساس خود اظهاري توان پرداخت حق بيمه براي اخذ دفترچه بيمه در اين صندوق را ندارند، به کميته امداد امام خميني (ره) معرفي شوند تا در صورت تاييد کميته امداد امام خميني (ره) از تخفيف ( تا سقف 100 درصد) سازمان بهره مند گرديده و به صورت رايگان دفترچه بيمه خدمات درماني را دريافت نمايند.

رييس گروه ارزيابي خدمات بيمارستاني اين سازمان اظهار داشت: سازمان بيمه خدمات درماني و وزارت رفاه و تامين اجتماعي بر اساس موارد متعدد (قانون برنامه چهارم توسعه و قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامين اجتماعي) و همچنين تاکيدي که در احکام قانون برنامه پنجم توسعه شده مکلفند تا پايان برنامه پنجم نظام جامع پزشک خانواده را در شهرهاي زير 100 هزار نفر و حتي در شهرهاي بزرگ نيز اجرا کنند.

وي گفت:دستيابي به هدف مستلزم تمهيدات متعددي از جمله اينکه بايستي فرهنگ سازي لازم در جامعه انجام پذيرد و خط مشي ها و راهکارهاي لازم از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي ارائه گرديده، حق الزحمه و مزاياي تيم سلامت به موقع از ناحيه دانشگاه هاي علوم پزشکي تامين و فضاي فيزيکي مراکز درماني خصوصاً در روستاها بهسازي و نوسازي شود.

وي ادامه داد: از ديگر تمهيدات آن است که بيمه نامه جامعي در اختيار آحاد جامعه قرار گيرد که فعلاً اين بيمه نامه به شکل دفترچه مي باشد و تنها بخشي از بيمه نامه هاي ما براي بيماران خاص به شکل کارت هوشمند در اختيار ايشان قرار گرفته است که افزايش کارآيي و استفاده بهينه آن نيازمند امکانات سخت افزاري لازم و ايجاد خطوط ارتباطي بين مراکز درماني طرف قرارداد و سازمان مانند خطوط اينترنتي و VPN گسترده مي باشد و در واقع يک همکاري همگاني بين بخشي بايد فراهم شود. /100

انتهای پیام/

کد خبر 138804132