جليل جباري افزود: با تعامل در ايجاد و گسترش دوره هاي آموزشي کوتاه مدت کما في السابق و ارائه استانداردهاي صنايع دستي و فرم هاي نظر سنجي رشته هايي که متقاضي بيشتري دارند در اولويت آموزشي قرار گرفته و طبق روال و برنامه منظم معاونت در طول سال برنامه آموزشي اجرا و در پايان گواهي مهارت براي مددجويان صادر شود.
وي تصريح کرد: مددجويان حايز شرايط از نظر سازمان زندانها و معاونت صنايع دستي پس از آزادي با معرفي سازمان جهت اخذ مجوزهاي سه گانه اقدام کنند.
جباري اضافه کرد: همچنين مددجوياني که موفق به طي دورههاي تکميلي شده و داراي مهارت علمي و عملي کافي باشند به عنوان مربي آموزشي در محل مراکز زندان با تأييد کارگروه آموزشي صنايع دستي به فعاليت ميپردازند.
وي ادامه داد: در راستاي اقدامات حمايتي، غرفههايي از نمايشگاه هاي دائمي سطح استان به صورت رايگان در اختيار خانواده ها يا خود مددجوياني که در رشته خاصي فعاليت مي کنند ،قرار ميگيرد.
جباري خاطرنشان کرد: طي جلسات آينده بررسي دقيقي براي ايجاد مرکز آموزش صنايع دستي در محل زندان انجام و براي اقدامات بعدي تصميم اتخاذ ميشود.
وي همچنين گفت: با تعامل در برگزاري نمايشگاه ها آثار مددجويان در نمايشگاههاي داخلي و خارج از استان به نمايش گذاشته خواهد شد ./104
انتهای پیام/