5 هزار و  624مورد بازديد از تاسيسات گردشگري

به گزارش ميراث آريا (chtn)، معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در مراسم افتتاحيه سومين نمايشگاه بين‌المللي خدمات و تجهيزات صنعت گردشگري و هتلداري ضمن تاکيد بر اهميت برگزاري نمايشگاه‌هاي گردشگري گفت: آنچه در برنامه‌هاي گردشگري بايد مورد توجه قرار گيرد حضور بخش خصوصي با تمامي ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي موجود است.

محمدشريف ‌ملک‌زاده همچنين به جايگاه بخش خصوصي در صنعت گردشگري اشاره کرد و گفت: بخش خصوصي ما در حوزه دفاتر مسافرتي نسبتا ضعيف است، ما داراي 2 هزار و 200 دفتر خدمات مسافرتي هستيم و اگر اين دفاتر در بخش توريست با علائق ويژه فعاليت مي‌کردند گردشگري داخلي ما توسعه بيشتري پيدا کرده بود.

وي تصريح کرد: اميدوارم با راه‌اندازي کانون انجمن صنفي دفاتر خدمات سفر و گردشگري ايران اين تحول در حوزه گردشگري ما ديده شود و دفاتر خدمات مسافرتي در حوزه توريست با علائق ويژه فعاليت کنند.

ملک زاده افزود: تنها تعداد محدودي از دفاتر خدمات سفر و گردشگري در حوزه توريسم با علائق ويژه فعال هستند و چراغ گردشگري ورودي ما به واسطه آنها روشن است.

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي همچنين به وضعيت مراکز اقامتي کشور اشاره کرد و گفت: مراکز اقامتي به رغم پيشرفت‌هايي که در نحوه ارائه خدمات به گردشگران داشته اند در بحث تنوع غذايي ضعيف هستند.

وي با بيان اينکه تنوع غذايي يک جاذبه گردشگري است، متذکر شد: يک گردشگر خارجي علاوه بر اينکه مي‌خواهد با فرهنگ ما آشنا شود تمايل زيادي با آشنايي با غذاهاي بومي ايراني دارد که متاسفانه تنوع غذايي در هتل‌هاي ما ديده نمي‌شود .

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خاطرنشان کرد: در حوزه مراکز اقامتي، کيفيت خدمات اگرچه روز به روز افزايش پيدا مي‌کند و اين بسيار خوب است اما نيازمند توجه بيشتري است.

وي همچنين اضافه کرد: بخش خصوصي شامل مراکز اقامتي و همچنين شامل دفاتر خدمات سفر و گردشگري بايد تعامل خوبي با يکديگر داشته باشند چرا که اين دو لازم و ملزوم يکديگرند

اين مقام مسئول در سازمان ميراث‌فرهنگي خاطرنشان کرد: لازم است برنامه‌ريزي مراکز اقامتي به نحوي باشد که دفاتر خدمات سفر و گردشگري در ايام غير پيک بتوانند گردشگران ورودي بيشتري را از کشورهاي منطقه به ايران جذب کنند.

ملک زاده با بيان اينکه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تنها سياست گذار است، گفت: لازم است برنامه‌ريزي‌ها و سياست‌گذاري هاي سازمان ميراث فرهنگي توسط بخش خصوصي اجرا شود که اين امر نيازمند تعامل مراکز اقامتي و دفاتر خدمات مسافرتي با يکديگر است.

وي به اهميت نقش گردشگري در دولت نهم اشاره کرد و گفت: رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز در دولت نهم توجه ويژه‌اي به گردشگري، اولويت بندي سفر، فرهنگ سازي و توزيع سفر داشته‌اند که اين امر نيز اتفاق افتاده است.

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي در پايان سخنان خود به ارائه آمار شاخص‌هاي سفر و گردشگري در طرح تابستاني سفر از تاريخ اول تير ماه تا 15 تيرماه پرداخت و گفت: ميزان ترددهاي بين استاني توسط ناوگان حمل و نقل عمومي، شخصي، هوايي، ريلي و دريايي 18 ميليون 285 هزار 683 نفر سفر گزارش شده است.

وي افزود: ميزان اقامت ثبت شده مسافران و گردشگران در مراکز اقامتي ثابت و موقت اعم از هتل ها، هتل آپارتمان‌ها، مهمانپذيرها، منازل استيجاري، کمپ ها، مدارس وزائر سراها چهار ميليون 549 هزار و 998 نفر شب است.

ملک زاده خاطرنشان کرد: همچنين در اين مدت 23 مورد تعطيل، تعليق، لغو پروانه و مجوز اعم از مراکز اقامتي بين راهي پذيرايي دفاتر خدمات مسافرتي در استان هاي تهران، خراسان رضوي، کرمان، کرمانشاه، کردستان و لرستان صورت گرفته است./115

انتهای پیام/

کد خبر 1388042430