شجره‌نامه هزار و 200بناي امامزاده  کشور منتشرمي‌شود

دبير ستاد بقاع متبرکه سازمان ميراث فرهنگي در گفتگوبا ميراث آريا(chtn)ضمن بيان اين مطلب افزود:اين مجموعه اطلاعات در سه هزار و ششصدصفحه 400 کلمه‌اي همراه با پنج هزار قطعه عکس و ويژگي‌هاي معماري هر بقعه تهيه شده است.

فخرالدين صابري با بيان اين‌که مجموعه اطلاعات ياد شده در نوع خود کم نظير بوده و تاکنون جمع آوري نشده است اظهارداشت :با موافقت حميد بقايي رئيس سازمان ميراث فرهنگي اين کتاب در 26 جلد براي معرفي مجموعه بقاع متبرکه موجود در 30 استان کشور منتشر خواهد شد.

وي هدف از چاپ شجره نامه و نسب نامه هر امامزاده موجود در هر استان را ارائه فرهنگ و نوع معماري هر استان به زائران و گردشگران اعلامکرد تا آنها به‌راحتي بتوانند از اين موقعيت‌هاي معنوي بهره‌مند شوند.

وي با بيان اين‌که تنظيم اين کتاب به دو صورت انجام شده است اظهارداشت: يک بخش از اين کتاب به عنوان کتاب مرجع به صورت مشروح و مفصل به نام \"مجموعه هزار مزار ايران پژوهشي در معماري و شرح حال\" به چاپ رسيده است.

صابري ادامه داد:بخش ديگر اين کتاب خلاصه وضعيت و شرايط هر امامزاده در قالب يک تابلو قاب گرفته شده و بر درگاه ورودي هر بقعه امامزاده نصب مي‌شود که توضيحات اين تابلو نيز به صورت کتابچه‌اي منتشر خواهد شد .

وي با اشاره به اين که فرايند تهيه اين کتاب از بهمن ماه سال گذشته آغاز و بعد از چهارماه به پايان رسيد افزود:در نيمه دوم خرداد ماه امسال بخشي ازاين تابلوهاي مربوط به شجره نامه و عکس بقاع متبرکه در نمايشگاه سالن اجلاس سران کشورهاي اسلامي به نمايش گذاشته شد.

دبير ستاد بقاع متبرکه بابيان اين‌که امامزاده‌هاي کشور در بيش از 30 استان کشور قرار دارند تصريح کرد:به دليل کم بودن تعداد بقاع امامزاده در برخي از استان ها، نام آنها همراه با استان‌هاي مجاور در يک کتاب تلفيق شده است.

صابري در پايان افزود:پس از ويرايش اين کتاب26 جلدي اميد است براي روزهاي مبارک دهه فجر امسال براي ارائه به استان‌ها آماده شود./119

انتهای پیام/

کد خبر 1388042860