وي تصريح کرد: معتادان پس از حضور در دوره هاي درماني به دليل عدم پذيرش از سوي جامعه و بيکاري، براي رفع خلاء هاي موجود در زندگي خود، مجددا به مصرف مواد مخدر روي مي آورند و برخي براي تامين هزينه اعتياد خود اقدام به خرده فروشي نيز مي کنند.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر فاتب اظهار داشت: پليس مواد مخدر تهران با همکاري شهرداري سه مرحله جديد بازتواني، حرفه آموزي و اشتغال را به مراحل ترک اعتياد اضافه کرد و به همين منظور امسال سه مرکز کار درماني براي معتادان ولگرد و بدون مکان در مناطق صباشهر، بهمن و خاوران در نظر گرفت.
به گفته وي، از زمان شروع فعاليت اين مراکز در ابتداي خرداد ماه تاکنون 319 معتاد ولگرد و بدون مکان تزريقي از سطح شهر تهران جمع آوري و به اين مراکز منتقل شده اند تا بر اساس نوع مصرف و مدت مصرف مواد مخدر دوره درماني 21 تا 30 روزه را پشت سر گذاشته و سپس براساس تخصص، مهارت و آشنايي در يکي از کلاس هاي حرفه آموزي شرکت کنند.
سرهنگ کشفي تاکيد کرد: اين دوره ها رايگان بوده و شهرداري تهران متعهد شده پس از کسب مهارت توسط اين افراد سه هزار نفر را در مراکز مختلف خود بر اساس نوع مهارت مشغول کار کند.
وي با اشاره به اينکه تا آخر سال، همه معتادان ولگرد پايتخت جمع آوري مي شوند، افزود: معتادني که تمايلي به حضور در دوره هاي درماني تشکل هاي غيردولتي ندارند، در راستاي اجراي اين طرح جمع آوري و به اين مراکز منتقل مي شوند.
رييس پليس مواد مخدر فاتب گفت: دوره هاي مهارت آموزي که در اين مراکز براي معتادان در نظر گرفته شده است شامل آهنگري، مکانيکي، نجاري و ساير حرف مورد نياز است./100
انتهای پیام/