مقبره گنجينه‌هاي مغولستان از زير خاک بيرون آمد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، اين مقبره که 6/5 متر طول، 5/4 مترعرض و 6/2 متر ارتفاع داشته و در عمق شش متري زمين به دست آمده بود به وسيله راهرويي به طول25 متر به سطح زمين متصل مي‌شده است.

کاوش‌هاي هفت ساله باستان‌شناسان در اين منطقه علاوه بر مقبره، منجر به کشف يافته‌هاي ديگري همچون اشيا خشتي و چوبي همانند عروسک‌هاي خيمه شب بازي،‌ اسب، شتر، گاو، شير و خوک عروسکي به همراه يک ساز موسيقي به نام فيلومل(Philomel) و پرچم‌هايي به رنگ‌هاي آبي، مشکي و زرد کمرنگ نيز شد.

به گفته رئيس موسسه بين المللي مطالعات فرهنگ کوچ نشيني مغولستان،‌ دو سنگ قبر در ابعاد 75 در 75 سانتي‌متر در نزديک در مقبره کشف شد که اطلاعاتي از روش زندگي مردم و تاريخچه مختصري از منطقه روي آنها نگاشته شده بود. علاوه بر آن تخته سنگي مخصوص تابوت با 8/2 ميليمتر ضخامت و 120 سانتي متر طول روي تابوت‌هايي بدون جسد به دست آمد که روي آن 750 لغت چيني حک شده بود.

باستان‌شناسان معتقدند اين مقبره متعلق به رئيس قبيله پوگو(Pugu) در منطقه خان نشين تورکيک(Turkic) مغولستان بوده و علاوه بر معرفي بناهاي باستاني کوچ‌نشينان منطقه اطلاعات فراواني از فرهنگ مغولستان در قرن هفتم ميلادي را در اختيار آنان قرار خواهد داد.

کارشناسان موسسه بين المللي مطالعات فرهنگ کوچ نشيني مغولستان اعلام کردند يافته‌هاي به دست‌ آمده در اين منطقه به زودي در موزه هنر اين کشور در معرض نمايش قرار خواهند گرفت./109

انتهای پیام/

کد خبر 1388050735