رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي افزود: در سالهاي اخير هنرمندان مختلفي به وسيله هنرهاي مختلف سنتي و انواع صنايع دستي سعي در زنده نگاه داشتن آثار قديمي و ترويج استفاده از اين نمونه هاي زيبا و کهن داشته اند که اين اقدام در نوع خود قابل ستايش و تقدير است.
وي تصريح کرد: در روند توليد اينگونه آثار گاه با مشکلاتي از جمله عدم تشخيص اصل اثر از نمونه بازسازي شده روبرو بوده ايم و به همين دليل مجلس محترم شوراي اسلامي در تعامل با سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور، طي مصوبه اي الزام استفاده از نشانه و آرم براي تشخيص اثر تازه ساخته شده را مورد تاکيد قرار داد است.
به گفته محمدي، هنرمندان تلاشگر و زحمتکش کشور و استان آذربايجان شرقي از اين پس بايد از نشانه اي در آثار خود که با استفاده از مدل آثار تاريخي و باستاني ساخته اند استفاده کنند تا مشمول قانون جزايي و کيفري « ساخت و فروش اشياي مشابه و بدل آثار فرهنگي – تاريخي » نگردند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در پايان ابراز اميدواري کرد با ادامه يافتن روند فعلي و استمرار توليد آثاري با پايه محتوايي آثار کهن و ارزشمند کشور عزيزمان، ياد هنرمندان روزگاران کهن و دست ساخته هاي با ارزش آنها از ياد نرود و نسلهاي جديد نيز با اين پشتوانه فرهنگي و هنري بيش از پيش آشنا شوند./106
انتهای پیام/